Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Glenny Sofía Corrales Paredes

Locatie:

Mérida, Venezuela

Na 2 jaar laatste beurt om kanker te verslaan Glenny Corrales


Als we over kanker horen, denken we nooit dat deze ziekte zo dicht bij onze dierbaren kan zijn. Er wordt gezegd dat elke 1 op de 8 vrouwen tijdens hun leven borstkanker zal hebben en deze keer was het mijn beurt.


In augustus 2019 ging ik naar de dokter voor een ontsteking in de linker oksel, bij het doen van de review bevestigde de oncoloog een van de slechtste berichten die een vrouw kan krijgen: "Je hebt borstkanker"


Na een maand van het doen van de onderzoeken en bijbehorende herzieningen, is zijn diagnose als volgt:


Linkerborst:


Linker carcinoom:


Matig gedifferentieerd infiltrerend kanaalcarcinoom met een lobulair infiltratiepatroon.


Lymfatische tumorpermeatie.


Linker okselknopen:


Metastase als gevolg van infiltrerend ductaal carcinoom met een focus op lobulair carcinoom.


Lymfatische tumorpermeatie.


De behandeling is erg duur en ze heeft niet de middelen.

De situatie in Venezuela maakt het erg moeilijk om met deze ziekte om te gaan en door de gezondheidscrisis in het land is het onmogelijk om deze ziekte te overleven.


Het is noodzakelijk om te betalen voor examens, diagnoses, bezoeken aan de oncoloog, chemotherapiesessies en de operatie die later zal worden gedaan.


Elke chemotherapie-sessie kost ongeveer $ 100 (exclusief geneesmiddelen voor chemotherapie). De kosten van behandeling en operatie bedragen respectievelijk $ 10.000 en $ 3.000


Ondanks al deze ongemakken is mijn zus bereid om te vechten en wil ze genezen en leven.


Godzijdank zegt de diagnose dat het zich in een fase bevindt waarin het kan worden genezen, ik ben er zeker van dat we met uw steun kunnen helpen om de strijd tegen borstkanker te winnen.


Je kunt haar met elke bijdrage wapenen voor haar strijd, elke donatie is belangrijk, ze zal je oneindig bedanken.


U kunt ook helpen door deze campagne op uw sociale netwerken met vrienden en familie te delen en, als u een gelovige bent, deze met geloof in uw gebeden te stellen.

---

Opmerking: als u zich in Venezuela bevindt en u heeft geen kaart in $ of € maar wilt u toch bijdragen, dan kunt u dit in BsF doen op de volgende bankrekening:


Provinciale Bank

Zichtrekening 0108-0114-1501-0007-0081

Namens Glenny Corrales Paredes

CI 12345156


Mijn diagnose was in 2019, ik vecht al 2 jaar tegen kanker, op dinsdag 20 april 2021 werd ik beoordeeld en de dokter stuurde me om een reeks onderzoeken uit te voeren, die hier in Venezuela erg duur zijn en helaas niet het geld hebben om deze onderzoeken uit te voeren. Ik kom naar jou om me te helpen deze moeilijke fase van mijn leven te voltooien.


Ik deel mijn verhaal met jullie en kijk uit naar jullie waardevolle vrijgevigheid. God betaal ze en dank u zeer.€ 0 van € 1.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.