Noodhulp   

Aangemaakt door :

Margaretha Schot

Locatie:

, Sint Maarten

Wij, Barbara Hanselaar en Margaretha (Greet) Schot, hebben beide jaren op St. Maarten NA gewoond.

Na orkaan Irma in 2017, waar het eiland nog lang niet van is hersteld, heeft Corona helemaal een rampzalige impact op ons geliefde eiland. Voor onze vriend, Elvin Angel, en zijn gezin, Marysol (49), Laisha (16) en Marcella (14) betekent dit dat er bijna geen werk is sinds maart 2020.

Het eiland is afhankelijk van toerisme en dit ligt wereldwijd zo goed als stil.


Het gevolg is een grote huurschuld (6000,-), een schuld bij het internetbedrijf, en energiebedrijf. Uiteraard moeten zijn dochters online naar school, dus internet en electriciteit zijn noodzakelijk.

St. Maarten heeft zeer beperkt, en niet zoals hier in Nederland, een vangnet in de vorm van een uitkering of een voedselbank. Elvin komt hier in ieder geval niet voor in aanmerking


 Je kunt je voorstellen hoeveel stress dit geeft. Elvin is begin 50, een horecaman in hart en nieren, en hij probeert iedere dag klusjes aan te nemen om wat geld te verdienen. Een vaste baan is op dit moment helemaal niet verkrijgbaar en als er dan al een vacature is dan zijn honderden gegadigden.

Elvin was het gezicht en de spil van een aantal hotspots op St. Maarten. Met zijn sprankelende persoonlijkheid zorgde hij voor een geweldige atmosfeer en maakte overal een top locatie van. Om nu weer een toekomst zeker te kunnen stellen heeft hij een "foodtruck/stand" op de kop weten te tikken. Deze moet wel helemaal worden opgeknapt.


Het gaat ons aan het hart dat een gezin zo hard is getroffen door eerst Orkaan Irma, waar al het spaargeld aan is opgegaan, en nu aan Covid! Via deze weg willen we graag kijken of we hem kunnen helpen door een financiele ondersteuning. Dit met de bedoeling dat hij kan starten met zijn Foodtruck/stand en daarmee zijn gezin weer kan gaan onderhouden.

 

We hebben een doelstelling om 10.000 Euro in te zamelen. Een flink bedrag, maar zonder ambitie bereik je niets.

Hierbij hebben we jullie hulp nodig, zodat we de schulden zoveel mogelijk kunnen afbetalen en Elvin en zijn gezin weer een nieuwe start kunnen maken.

We zijn al begonnen met een financiële ondersteuning en hij is begonnen met opknappen.

Nu komen de eerste donaties binnen, hoe mooi is dat!!!

We zijn in afwachting van de eerste foto's . 

Deze 2 tech girls zijn niet in staat gebleken (tot op heden) om de toegestuurde video's te uploaden. Vrijwillgers kunnen zich bij ons melden :-)


Dank voor jullie support!


Let's make it happen, nothing is impossible!!!

 


€ 3.050 van € 10.000
30.5% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.