Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

AMUN RA STICHTING

Locatie:

Putten, Nederland

De Amun Ra Stichting helpt straat en wees-kinderen in arme landen.


Wij werken samen met Nyandika slums humanitarian support initiative, een groep vrijwilligers woonachtig in de Kibera krottenwijk in Nairobi Kenia. Zij weten als geen ander welke hulp er in de krottenwijk het hardst nodig is.


Kibera is de grootste krottenwijk van Afrika en is een van de vier krottenwijken van Nairobi


Op de foto's een kleine greep van de meer dan 400 weeskinderen in de sloppenwijk Kibera. In de meeste gevallen zijn hun ouders overleden aan aids en zijn ze alleen achtergebleven. Deze kinderen krijgen geen hulp van de overheid. Deze kinderen hebben uw hulp hard nodig. Zonder hulp van buitenaf maken deze kinderen geen enkele kans op een betere toekomst.


De Amun Ra Stichting weet dat educatie het belangrijkste middel is om uit de armoede te komen en kinderen een kans voor de toekomst geeft. Daarom willen wij ervoor zorgen dat deze kinderen naar school kunnen.


Samen met Nyandika slums humanitarian support initiative willen we educatie centra opzetten in de wijk Kibera.


Naar school gaan en leren met een lege maag is echter onhaalbaar. Deze kinderen hebben vaak vier dagen in de week geen eten. Dus voor deze kinderen naar school kunnen hebben ze dagelijks voeding nodig. Deze kinderen wonen in zelfgebouwde krotten welke vol insecten en bacteriën zitten waardoor de kinderen vol met bulten zitten. Ook hier moeten we een oplossing voor zien te vinden.


Wilt u ons helpen deze kinderen te helpen doneer dan nu.


€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.