Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Anne van Winkelhof

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Binnenkort komt mijn boek Alles wat ik wilde zeggen maar niet zei uit bij Uitgeverij de GraaffAlles wat ik wilde zeggen maar niet zei gaat over een zoektocht naar contact, intimiteit, naar gezien en erkend voelen, en is een onderzoek naar een taal die past. Een taal die niet classificeert, mij niet probeert te vangen. Een taal waarin ik uit kan rusten, een veilige plek tussen de woorden, in witregels. Een taal waarin meer ruimte is, voor veel mensen, niet omdat we anders zijn, maar juist zo veel op elkaar lijken.


Op dit moment mist het boek nog de beelden, waardoor het incompleet voelt. Daarom heb ik aan kunstenaar Marije Mast gevraagd om illustraties te maken bij de tekst. Om de illustraties daadwerkelijk in het boek te krijgen hebben we financiële steun nodig. Wil je een bijdrage leveren aan dit project? Doneer dan wat je kwijt kunt en wilt. Dat maakt een kunsthart blij!

€ 750 van € 450
166.7% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.