Educatie   

Aangemaakt door :

Amahle E.

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Ik schrijf namens mijn zus Leilani die het op zich heeft genomen om, ondanks haar financiële standpunt, haar levenslange droom van Hospitality Management in de Stenden Hotelschool na te jagen. een helpende hand wanneer dat nodig is. De ingezamelde donaties gaan naar haar aanstaande collegegeld.

Ze verhuisde naar Nederland in de hoop een diploma Hospitality te behalen. Ze nam het op zich om een parttime baan te krijgen die zou helpen om haar torenhoge schoolgeld te betalen, maar de wereldwijde pandemie die op het spel staat, heeft ertoe geleid dat veel mensen wereldwijd hun baan zijn kwijtgeraakt. Dit heeft haar niet alleen in financiële problemen gebracht, maar kan haar mogelijk dwingen haar eerste 2 jaar van haar droomstudie te verliezen.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Over het algemeen heeft de onvoorziene financiële druk ervoor gezorgd dat ze haar torenhoge collegegeld voor het huidige schooljaar (september 2020) niet kon financieren. Elke vorm van hulp zou dankbaar worden gewaardeerd om haar te helpen bij het nastreven van haar droomcarrière die in vele opzichten enorm over de wereld is verspreid. Binnen de huidige generatie is het moeilijk om hoop te behouden, maar zonder de enorme toewijding van horeca-medewerkers in elk aspect van het werk zou de wereld een bittere plek zijn. Voortaan streeft ze ernaar deze droom na te streven om niet alleen gastvrije diensten te verlenen, maar ook om anderen beter te behandelen dan ze graag behandeld had willen worden.

Als u een alternatieve manier wilt om te doneren, wordt de informatie direct hieronder bijgevoegd:

Paypal.Me/shoexmaniac

Bedankt voor het luisteren naar haar verhaal en het helpen als het nodig is. Er zijn geen woorden die de waardering voor uw bijdragen zouden bevestigen.Maak een verschil in het studentenleven. We zouden het zeer op prijs stellen als je de tijd neemt om naar haar verhaal te luisteren en een handje te helpen als dat nodig is. De ingezamelde donaties gaan naar haar aanstaande collegegeld.
€ 0 van € 3.500
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.