Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Volunteer HQ Victory

Locatie:

Zhytomyr, Ukraine

We zamelen geld in voor 500 hemostatische tourniquets!

Voor eenheden van de Oekraïense strijdkrachten die naar het front gaan.


Een tourniquet kost 22. Het doel is dus 11 000.


We kopen de originele CAT van North American Rescue. Dan zullen we ze rechtstreeks vanuit de Verenigde Staten naar Zhytomyr brengen. Vanaf hier geven we het door aan het leger. De meeste gewonden op het slagveld kunnen met zo'n tourniquet worden gered.Wie we zijn

Wij zijn een team van vrijwilligers die werken om het Oekraïense leger van de benodigde uitrusting te voorzien. Ons doel is de overwinning van Oekraïne op de Russische bezetter. Het hoofdkantoor is gebaseerd op Plast - Nationale Scoutingorganisatie van Oekraïne .


Wat leveren we precies aan het leger:

  1. warmtebeeldcamera's - om de vijand te zien
  2. portofoons en satelliettelefoons - om elkaar te horen
  3. pantser - om verwondingen te voorkomen
  4. hemostatische tourniquets - om het bloeden te stoppen


Deze dingen redden levens. Ze zijn ook duur, hun aankoop vereist speciale aandacht en competentie.

Wij kopen alleen het materieel waarvan we de kwaliteit en haalbaarheid 100% zeker weten - dit geldt ook voor het werken met aannemers. Vertrouwen is gebaseerd op een zorgvuldige studie van technische kenmerken, activiteiten van de aannemer en de werkelijke behoeften van het leger.


We verzamelen ook alle benodigde items van medicijnen en tactische kleding tot ingeblikt voedsel en sokken als humanitaire hulp. Wij zorgen voor een betrouwbare logistiek van uw hulp vanaf de Oekraïense grens tot aan de ontvangers.€ 0 van € 11.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.