Educatie   

Aangemaakt door :

cem tasaroglu

Locatie:

Wrocław, Poland

Gegroet iedereen!


Mijn naam is Cem Tasaroglu en ik ben een 3D-artiest die 3D-animatie & VFX studeert, weg van huis aan de Universiteit van Neder-Silezië / POLEN


Je kunt al mijn voltooide werken zien in Mijn Portfolio en ik heb er nog veel meer in uitvoering die er niet in staan.


Zoals je je kunt voorstellen, vereist dit werkveld dure en duurzame apparatuur om mijn workflow te versnellen en te ondersteunen, zoals het tekenen van tablets, betaalde software en een goede computer, die ik me op dit moment helaas niet kan veroorloven.


Ik heb al economie gestudeerd in mijn thuisland Turkije. Het grootste deel van mijn tijd heb ik mezelf geleerd hoe ik 2D- en 3D-software moest gebruiken, aangezien dat niet echt mijn levensdoel was; maar laten we zeggen dat het zo moest zijn vanwege de financiële situatie van mijn familie. Ze konden het zich niet veroorloven om me zonder spaargeld naar speciale kunstlessen of de scholen in mijn land te sturen.


Maar hey! Ik klaag niet. Ik ben blij dat ik dat pad heb gekozen dat ik niet wilde, want nu weet ik waar ik sta.


Mijn ouders zijn echt ondersteunende en lieve mensen, maar soms is het gewoon niet genoeg. Mijn vader was leraar op een basisschool en kreeg na zijn pensionering zijn pensioenbonus en gaf al dat geld uit aan mijn opleiding en huisvesting hier. En ik moest met dat geld ook een Mid-End ASUS-laptop en de kleinste Wacom-tablet op de markt kopen.


Toen daalde in 2018 tot 2019 de Turkse valuta drastisch, waardoor het voor mij moeilijker werd om bij te blijven. Zijn pensioenbonus was sowieso niet veel of genoeg, dus verkocht hij de enige auto die we hier hadden voor mijn levensonderhoud hier vorig jaar. En alles wat we nog hebben is genoeg om me hier nog een paar maanden te houden.


Dergelijke situaties en alle rampen van de afgelopen twee jaar waren niet genoeg. Nu in de afgelopen paar maanden om af te studeren crashte mijn laptop . En de reparatiekosten zijn te hoog. Vergeet al het CGI-werk dat moet worden gedaan, het werkt niet eens goed om eenvoudige taken uit te voeren.


Ik heb dit nog nooit in mijn hele leven gedaan, waarbij ik geld vroeg aan mensen, vooral mensen die ik niet eens ken. Maar ik heb het nodig en ik weet niet wat ik nog meer kan doen. Ik kan hier niet werken omdat ik geen Pools spreek - ja twee of drie jaar is niet genoeg om deze taal te spreken of zelfs maar te begrijpen - en ik heb deze ondersteuning zo snel mogelijk nodig om nieuwe apparatuur te krijgen, mijn afstudeerwerk af te maken en te vullen mijn portfolio op.


Dus ik vraag om uw begrip en vooral uw hulp. Je zou het me zo veel gemakkelijker kunnen maken met een kleine donatie en mijn eeuwige dankbaarheid verdienen voor wat het waard is.


Heel erg bedankt.

Beste wensen voor iedereen. Vrede.
Dit werkveld vereist dure en duurzame apparatuur om de workflow te versnellen en in stand te houden. Helaas crashte mijn laptop slechts enkele maanden voor het afstuderen en ik kan me op dit moment geen nieuwe veroorloven. Maar met uw hulp kan ik het snel vervangen en mijn arme werkstation upgraden om bij te blijven. Beste wensen <3
€ 0 van € 5.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.