Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

EFOLF Foundation

Locatie:

Netherlands, Netherlands

In het vacuüm van het industriële tijdperk naar de digitale revolutie, kunnen wij niks anders dan onderkennen dat bij onze helden van de toekomst, de jeugd, een groot gemis is aan de ontwikkeling van menselijke vaardigheden. Het is niet vanzelfsprekend, dat deze tot behoorlijk niveau ontwikkeld worden, dus voelen wij de noodzaak om ons daar voor in te zetten.

 

Ons doel is het menselijke potentieel van een gehele maatschappij te verhogen.


Dat kan alleen door naast de technische vaardigheden, kinderen te ontwikkelen op menselijke vaardigheden. Zo leren zij niet alleen de spelregels van het spel van het leven, maar juist hoe je het moet spelen. We verkleinen daarmee het gat tussen school en de arbeidsmarkt aanzienlijk, en dat is voor allen een win-win situatie.


Door de jeugd gericht het skilled4life programma aan te bieden, stappen zij met een hogere mentale veerkracht, zelfverzekerdheid en doelgerichtheid de volgende fase van hun leven in. Daar is geld voor nodig! Om een kind naar zijn of haar droom te helpen is € 3.500,00 per kind nodig en we willen zoveel mogelijk kinderen deze kans bieden.


Wij gaan daarvoor 'all-in' met de #30days30heroes challenge. 30 loodzware workouts in 30 dagen waarbij iedere workout gekoppeld is aan een gevallen held, die het leven heeft gegeven ter bescherming van de toekomst van een ander. Met deze challenge willen wij zo veel aandacht creëren en geld ophalen, om de helden van de toekomst sterker stabieler en meer ontwikkeld de volgende stap in hun leven te laten maken. Met al onze opgedane kennis en kunde, stellen wij ons volledig ter beschikking om nu de belangen van deze helden te beschermen.


Vanaf 1 juni gaan wij iedere dag in een CrossFit box met hun community een hero workout doen, om onze visie te bereiken. Samen met bekend en onbekend Nederland, laten wij zien hoe belangrijk wij de toekomst van onze jeugd vinden. We maken er 30 evenementen van, met als doel om met ieder evenement een grote impact te maken. Zo laten wij zien dat een gezond leven bestaat uit een gezonde levensstijl, en sociale interactie. Samen bereik je alles wat je wilt. Laten we dit dus samen doen!


Wij en zij die in dit programma toetreden zullen jullie de rest van hun leven dankbaar zijn. Jullie hebben bijgedragen om een toekomstige held te ondersteunen in het bereiken van hun droom. Dank je wel!www.30days30heroes.nl

€ 5.590 van € 1.000.000
0.6% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.