Evenement   

Aangemaakt door :

Frank Post

Locatie:

Sommelsdijk, Nederland

Onze doelstelling is om met dit evenement een geweldig bedrag op te halen voor hen die strijden tegen kanker. Tijdens dit event is er voor iedereen wat te doen variërend van een markt, ontbijtbuffet tot avondfeest. Help jij 24Event?

Op 3 en 4 mei gaat 24Event in De Staver te Sommelsdijk 24 uur lang voetballen voor de strijd tegen kanker!

 

Wij Wouter en Frank, organiseren een event waarbij er gestreefd wordt naar een zo`n hoog mogelijke opbrengst. De opbrengst wordt door de Roparun toegekend aan instellingen, goede doelen en projecten die een bijdrage toevoegen aan de kwaliteit van het leven voor mensen met kanker.

 

Denk bijvoorbeeld aan een leuke dag uit voor zieke kinderen en hun broertjes/zusjes om het ziek zijn even te vergeten, workshops in ziekenhuizen waarbij mensen met kanker om leren gaan met uiterlijke veranderingen die ze krijgen door de behandelingen en vakanties voor mensen met kanker en hun naaste familie.

 

Elke financiële bijdrage wordt zeer gewaardeerd en gebruikt om het 24 uur durende event tot een succes te maken.Tevens wordt jij vermeld als vriend van 24Event bij het leveren van een bijdrage! Ben je in een gulle bui? Let dan op! Bij een bijdrage van + €100.00 krijg je een shirt van 24Event!   

 

Tijdens het 24Event staan er diverse activiteiten op de agenda waardoor er dus voor iedereen genoeg te beleven is. Hierbij kun je denken aan een markt, ontbijtbuffet, avondfeest, maar ook aan een boksclinic verspreid over de datum van 3 en 4 mei 2019. Alles wordt georganiseerd om met elkaar een geweldig bedrag op te halen voor het beschreven doel. 

 

Wij zijn trots dat wij als gezonde 'jongeren' ons in kunnen en mogen zetten voor dit doel!

 

Hieronder onze promotievideo! Wil jij ook 5 minuten komen voetballen en hiermee een bijdrage leveren aan ons doel? Dat kan!

Schrijf je in op www.24event.nl en doe mee!  € 295 van € 2.000
14.8% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.