Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Bram Crans en Melvin Schol

Locatie:

Bloemendaal, Nederland

Binnen één dag half rennend en fietsend een afstand van 140 km afleggen, over het strand. Denk jij dat wij het kunnen? Sponsor ons en wij doneren het opgehaalde bedrag rechtstreeks aan het KWF.

 

Onze motivatie

Wij zijn Bram en Melvin, beiden ex-topsporters en eigenaren van ZERO23 Health Studios. Dagelijks zijn wij bezig met het fitter maken van mensen binnen onze studio's. Hierdoor zien en ervaren wij hoe belangrijk het is om gezond in het leven te staan. Iedereen verdiend een gezond leven en daarom willen wij verder reiken dan onze studio’s. Om dit te bereiken hebben wij een goed doel gekozen waar wij door middel van een flinke sportieve uitdaging geld op gaan halen.

 

KWF

Over het goede doel waren we het meteen eens: het KWF. Te veel mensen in onze omgeving hebben te maken (gehad) met de verschrikkelijke ziekte. Binnen deze groep vallen allebei onze vriendinnen, dus je begrijpt, onze motivatie is enorm. We gaan er alles aan doen om de challenge te doen slagen en een flink geldbedrag om te halen. Dat is het minste wat wij kunnen doen.

 

Een bijna onmogelijke challenge

Op 26 november dit jaar gaat het gebeuren. Om 2 uur ‘s nachts starten we op het strand van Zandvoort om 140 km en rond de 16 uur later weer op dezelfde plek te eindigen. De afstand wordt tegelijk door ons afgelegd met slechts 1 fiets tot onze beschikking. Dat betekent dat er elke keer één iemand hardloopt en één iemand fietst. Een pittige uitdaging dus…

 

Moedig ons aan en doneer!

Om echt impact te kunnen maken willen we minimaal 10.000 euro ophalen. En dat kunnen we alleen met jullie steun. Met jouw donatie kan er een grote stap gezet worden naar meer onderzoek om zo meer mensen een fit en mooi leven te geven.

 

Denk je dat wij het kunnen? Sponsor ons dan! En als je het leuk vindt, kom ons dan aanmoedigen. We rennen en fietsen de hele dag tussen Zandvoort en IJmuiden strand…

€ 6.405 van € 10.000
64.1% gefinancierd
106 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.