Aangemaakt door :

Maarten v d Weijden Foundation

Locatie:

Leeuwarden, Nederland

Verbonden aan:

Motivatie

Sinds juli 2017 heeft Maarten zijn eigen stichting, de Maarten van der Weijden Foundation. Met zijn stichting hoopt Maarten het leven van voormalig, huidige en toekomstige kankerpatiënten te verbeteren.

Over ons


Sinds juli 2017 heeft Maarten zijn eigen stichting, de Maarten van der Weijden Foundation. Met zijn stichting hoopt Maarten het leven van voormalig, huidige en toekomstige kankerpatiënten te verbeteren. Elke gedoneerde euro gaat rechtstreeks, en zonder aftrek van kosten, naar kankeronderzoek. De organisatiekosten van de stichting worden betaald vanuit sponsorgelden.


De Maarten van der Weijden Foundation ondersteunt de kankerpatiënt.

De MvdW Foundation heeft een eigen adviesraad. Deze raad selecteert zelf kanker gerelateerde onderzoeken/projecten. Voor meer informatie zie bijgevoegd document.

De Maarten van der Weijden Foundation heeft met professionals en patiënten zorgvuldig 15 nieuwe onderzoeken en/of projecten uitgezocht om in 2019 te ondersteunen. Een deel is gericht op het vergroten van kans op herstel of verlenging van het leven van de kankerpatiënt. Een ander deel is gericht op het vergroten van de kwaliteit van leven en palliatieve zorg.€ 0 van € 1.500.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.