Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Samantha Van den Bossche

Locatie:

Oost-Vlaanderen, België

Ik ben Samantha en neem deel aan de dodentocht op 9 & 10 aug. Ik wil 100km lopen binnen 24u voor de levensloop Evergem een intiatief van de stichting tegen kanker. Zo wil ik iedereen die in aanraking is gekomen of nog komt steunen door een oproep te doen om mijn doel te steunen via een gift.

Hallo iedereen, 


Dit jaar loop ik voor de 3de keer de 100km Dodentocht. Dit jaar wil ik dit doen om de Levensloop Evergem een initiatief van de stichting tegen kanker te steunen. In 2018 maakte ik kennis met dit initiatief door enkele rondjes mee te lopen tijdens de 24u aflossingsloop. Ik was ontzettend onder de indruk van dit hele gebeuren en voor de volgende editie wil ik graag iets extra doen. Daarom wil ik de 100km afleggen binnen de 24u in teken van het gevecht tegen kanker. Ieder van ons is al eens in aanraking gekomen met deze verschrikkelijke ziekte en via deze weg wil ik iedereen herinneren die het gevecht verloren heeft,  alsook de overlevers, de vechters en hun omgeving een hart onder de riem steken door naast het lopen een oproep te doen om mijn doel via een gift te steunen. Alvast Bedankt!

€ 45
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.