Anders   

Aangemaakt door :

Prison Fellowship Albania

Locatie:

Tirana, Albania

Shkbsh Prison Fellowship Albanië heeft een nieuw kantoor gevonden!

We verhuizen naar een ruim 2 keer ruimere plek!

Zoals u kunt zien, moet er veel worden gedaan om onze kostbare bediening voort te zetten.


En uw donatie is gegarandeerd voor de komende 10 jaar !!


Wij hebben een zeer bescheiden huur afgesproken over een periode van 10 jaar. Dit maakt het zeer interessant om in deze geweldige plek te investeren. Een plek van waaruit we onze bediening organiseren, inclusief het bezoeken van gevangenen, het bouwen van kerken in elke gevangenis, het onderwijzen van herstelrecht, de zorg voor de armste gezinnen en het bieden van veranderingen aan kinderen en tieners voor een betere toekomst. En wat te denken voor ons diakonia-programma om mensen te helpen groeien naar een hoger niveau van onafhankelijkheid.

U kunt ons helpen dit allemaal te realiseren !!


Ons huurcontract wordt geregistreerd bij het kadaster, zodat we de plaats 10 jaar veilig hebben. Dat betekent dat onze investering nu de komende 10 jaar meegaat.

Samen met de zeer bescheiden maandelijkse huur zal onze bediening verbeteren; we krijgen een nieuw kantoor voor al onze collega's en activiteiten, goed bereikbaar, geen stroomstoringen meer en uren zoeken naar een parkeerplaats.


Deze donatie is zeer goed besteed!


€ 700
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.