Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Road To Ukraine

Locatie:

, België

1 euro per kilometer - 7-8 Augustus 2021


Met deze actie probeer ik mijn grote doel, mijn Road To Ukraine, extra kracht bij te zetten: ik wil zo een groot mogelijk bedrag inzamelen, zodat ik zoveel mogelijk kinderen in mijn thuisland Oekraïne kan helpen. Ik ben absoluut bereid om daar mijn fysieke grenzen voor op te zoeken: niet alleen tijdens mijn drieweekse tocht in september, maar ook met deze actie. Al moet ik een hele nacht door fietsen, de pijn in mijn benen is niets vergeleken met het leed dat mensen lijden onder oorlogsomstandigheden.


Daarom ben ik zo zot om deze actie aan te vatten, en vraag ik u: kan u mij nog wat extra kilometers laten fietsen? ;)

Road To Ukraine


Mijn naam is Yaremma Vengrynovych, ik ben een Oekraïense Belg. In september 2021 fiets ik mijn Road To Ukraine, waarbij ik van België tot in Oekraïne ga fietsen ten voordele van SOS Kinderdorpen Oekraïne.


Er woedt nog steeds een oorlog in mijn thuisland, waardoor enorm veel gezinnen en kinderen onder lijden. Jonge kinderen die opgroeien of geboren worden in een familie die alles verloren heeft door de oorlog, of kinderen die hun familie verloren ten gevolge van de oorlog, beginnen niet met gelijke kansen. Deze kinderen zijn enorm kwetsbaar. Elk kind heeft recht op een normale jeugd en om in goede omstandigheden op te groeien en gevormd te worden tot een volwaardig mens. Elk kind verdient een minimale levensstandaard, de kans op onderwijs en om aan te leren hoe het zichzelf later een plaats kan geven in de maatschappij. Zonder enige hulp zijn die kinderen al verloren voor ze aan het echte leven moeten beginnen. SOS Kinderdorpen helpt voornamelijk met psychologische en pedagogische ondersteuning. Ook bieden zij humanitaire hulp en zorgen voor onderdak.


Meer info

https://linktr.ee/Road_to_Ukraine


€ 1.170
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.