Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

panagiotis zacharis

Locatie:

Athens, Greece

Wij zijn een groep mensen die in een wijk van Athene woont, die de afgelopen jaren een grote golf immigranten en vluchtelingen uit de oorlog in Syrië heeft verwelkomd. Hun kinderen gaan naar scholen in onze omgeving en dus komen we elke dag met hen in contact, aangezien onze kinderen naar dezelfde scholen gaan. Gedurende het afgelopen jaar was de situatie voor veel van deze kinderen meer dan tragisch. Ze liepen rond met versleten schoenen, veel immigranten konden hen niet alleen schooltassen, maar zelfs ontbijt geven en veel kinderen gingen niet meer naar school omdat ze zich schamen voor hun toestand.

Nu, aan het begin van het nieuwe schooljaar, vinden we dat er iets moet gebeuren om de gebeurtenissen van vorig jaar te voorkomen. We zijn begonnen om in ieder geval in de basisbehoeften van schooltassen te voorzien en ieder kind een of twee nieuwe paar schoenen te geven. Daarom maken we deze campagne. Ons doel is om 50 schooltassen, 50 sets schoolspullen, notitieboekjes enzovoort en 100 paar schoenen te kopen.

Ik geloof dat we als georganiseerde samenleving deze kinderen kunnen helpen. Bedankt...€ 5.000 Doelbedrag

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.