WhyDonate logo

Hoe Plug-ins voor WordPress-Donaties uw Inzamelingsactie Kunnen Helpen

Plug-ins voor WordPress-Donaties

0% Platformkosten, Je Kunt Gelijk Beginnen

De wereld om ons heen wordt door razendsnelle technologische ontwikkelingen steeds slimmer. Mensen kunnen binnen een fractie van een seconde met elkaar in contact komen. Dankzij online diensten kunnen mensen elkaar ondersteunen zonder daadwerkelijk aanwezig te zijn. Iedereen kan dus via het internet geld overmaken en een goed doel steunen. Geleidelijk aan is het werven van fondsen voor een bepaald doel via crowdfunding platforms ook gemakkelijker geworden. Misschien was de inzameling wel voor spoedeisende gezondheidszorg of voor een milieucrisis? Dergelijke crowdfunding platforms in Nederland hebben al vele mensen geholpen om donaties te vragen en om binnen een bepaalde periode geld te ontvangen. Om dit proces nog gebruiksvriendelijker te maken, hebben dergelijke platforms een snelkoppeling geïntroduceerd. Zij gebruiken de WordPress donatie plugin voor websites.

Als je al een WordPress account hebt, kun je je vast wel een voorstelling maken over hoe WP plug-ins werken. Aangezien WP één van de meest gebruikte platforms voor het hebben van een geweldige website is, is het handig voor gebruikers om die veelzijdige plug-ins ook via de website aangeboden te krijgen. 

Plug-ins, ook wel bekend als extensies of add-ons, zijn ontworpen om een aantal specifieke functies aan WordPress-sites toe te voegen. Maar WP plug-ins zijn alleen bedoeld voor zelf-gehoste WordPress-sites.

Omdat er zoveel mensen gebruikmaken van WordPress, biedt het voor zijn gebruikers talloze plug-ins zodat ze niet verder hoeven te zoeken om al die functies te kunnen gebruiken. Eén van die plug-ins is de WordPress donatie plug-in, die we in deze blog zullen gaan bespreken.

Versterk Je Wordpress-Website Met Donaties – Begin Nu Met Fondsenwerving Via WhyDonate’s Ideal Plugin!

WordPress Plugin


Wat is een Plug-in voor WordPress Donaties?

Met de WordPress donatie plug-in kunnen gebruikers met een WordPress-website donatieformulieren, widgets voor inzamelingsacties en een iDeal donatie knop aan hun eigen website toevoegen. Door de WP donatie plug-in kunnen gebruikers een probleemloze ervaring met de donatieknop ervaren. 

Op het gebied van crowdfunding wordt door velen de voorkeur gegeven aan een snelle optie om een bepaald bedrag te kunnen doneren, zonder zich zorgen te hoeven maken over de belangrijkste technische details. De WP donatie plug-in helpt gebruikers om in een mum van tijd met potentiële donateurs in contact te kunnen komen. 

Deze plug-ins zijn overal te vinden en gemakkelijk te downloaden. De WordPress donatie plug-in is een formulier met minimale vereisten, die je moet invullen om een donatie te kunnen doen. 

Dat komt omdat WordPress geschikte thema’s, lay-outs en plug-ins voor het fondsenwervings proces biedt. Vanwege het open-source karakter van WP worden gebruikers door de eenvoudige functies aangetrokken. Bovendien is WP gratis, dus waarom zou je het niet eens proberen? 

Met de WordPress plug-in voor fondsenwerving kunnen gebruikers enkele van de gewaardeerde functies gebruiken

  • Aanpasbare donatieformulieren
  • Geweldige tools voor donorbeheer
  • Gemakkelijke betalingsopties met meerdere betalingsgateways
  • Aangepaste donatiebedragen
  • Anonieme donaties
  • Flexibel terugkerende donaties
  • Fiscale ontvangsten
  • Gratis plug-in

WordPress Donation Plugin - Website


Wat is de beste Donatie-Plug-in voor WordPress?

Gezien het feit dat WordPress door veel mensen wordt gebruikt, voldoet het ook aan veel criteria voor de gebruikers. De WordPress donatie plugins, die op WordPress beschikbaar zijn, zijn niet alleen betrouwbaar maar ook gemakkelijk aanpasbaar en mobielvriendelijk. En dat is nog niet alles. 

Laten we het eens hebben over een slimme WordPress donatie plugin, die geen kosten voor het gebruik van het platform in rekening brengt wanneer je een donatie ontvangt. Met Whydonate kun je naadloos een aangepast donatieformulier op je non-profitwebsite toevoegen, waarin je bijna elk veld kunt aanpassen.

Donation Plugin


De Whydonate WordPress Donatie plugin 

Whydonate heeft een WordPress donatie plug-in ontwikkeld, waarmee gebruikers met een WordPress-website donatieformulieren en widgets voor inzamelingsacties op hun eigen website kunnen toevoegen. De widgets en de formulieren zijn aan de inzamelingsacties op Whydonate gekoppeld. Gebruikers kunnen de plug-in vanuit de map ‘Plug-in’ of direct vanaf de plug-in pagina op WordPress downloaden.

Met de WordPress donatieknop plug-in van Whydonate en de iDeal donatie knop kun je rechtstreeks donaties op je WordPress-website accepteren. Plaats de knop overal op je site en begin direct met het inzamelen van geld. Deze plug-in is eenvoudig te installeren en zeer gemakkelijk aan te passen.

De Whydonate plug-in verleent vele online betalingsdiensten voor donaties, die zich op wereldwijde doelgroepen richten. Het is ook verbazingwekkend dat Whydonate haar diensten in vijf verschillende talen aanbiedt.

WordPress Donation Plugin


Kenmerken 

1. Een crowdfundingcampagne hosten

Host op je eigen website je eigen crowdfundingcampagne, inclusief een voortgangsbalk, het streefbedrag, het aantal resterende dagen, etc.

2. Peer 2 peer inzamelingsacties 

Voeg meerdere peer 2 peer inzamelingsacties aan je eigen website toe. Elke inzamelingsactie kan zijn eigen unieke iDeal donatie knop en stijl hebben.

3. Eénmalige en terugkerende donaties 

Donateurs kunnen ervoor kiezen om éénmalig via de iDeal donatie knop te doneren of ervoor kiezen om een terugkerende maandelijkse/jaarlijkse donatie te doen.

4. Functie van de donatieknop

De donatieknop optie geeft de gebruiker de mogelijkheid om door een paar eenvoudige stappen te volgen te doneren. De donatieknop is absoluut eenvoudig ontworpen en vereist geen technische kennis om hem te kunnen gebruiken. Met de iDeal donatie knop kunnen donateurs overal ter wereld doneren, zodat ze een goed doel kunnen steunen zonder zich zorgen te hoeven maken over de technische details. 

5. Gemakkelijk aan te passen 

De WordPress donatie plugin is een functie, die vanwege de aanpassingsoptie een normale pagina in een aantrekkelijke pagina verandert. Het hebben van een aantal opties voor thema’s en stijl voor de plug-in maakt het leuk om het te gebruiken en de kleuren trekken vooral gebruikers aan. De Whydonate plug-in biedt zijn gebruikers de mogelijkheid om het uiterlijk van de plug-in af te stemmen op hun websites, wat het ook leuk maakt om ermee te experimenteren.

6. Dashboard 

Samen met de plug-in biedt Whydonate ook een dashboard, dat je een overzicht geeft van jouw fondsenwervers en jouw donateurs.

7. Nieuwe inzamelingsacties starten 

Nadat je de plug-in hebt geïnstalleerd, kun je ook rechtstreeks vanaf je WordPress-site inzamelingsacties ontwikkelen. Hiermee kun je ook de einddatum en het streefbedrag voor je inzamelingsactie instellen. Je kunt ook meerdere knoppen plaatsen, zoals bijvoorbeeld de iDeal donatie knop, elk met een eigen stijl en een bijbehorende inzamelingsactie.

8. Volledig aan te passen 

Je kunt het donatieformulier, het uiterlijk van de knop en de plaatsing van de knop aanpassen. Pas deze aan jouw behoeften aan, zodat ze passen bij de branding van je website. Het responsieve ontwerp van de plug-in is aanpasbaar op mobiel, laptop en pc. Online bijdragen is door een combinatie van formulieren en betalingsplug-ins altijd eenvoudig. 

9. Meerdere betalingsopties 

Met deze plug-in zijn verschillende betalingsopties, waaronder creditcard, PayPal, VISA, Bancontact, iDeal, SEPA, Sofort, Belfius, ING HomePay, KBC/CBC beschikbaar, waardoor het voor je donateurs gemakkelijker wordt om aan jouw inzamelingsactie mee te doen.

10. Interactie met donateurs 

Bij elke donatie wordt een geautomatiseerde e-mail naar je donateur gestuurd om hem/haar te bedanken voor zijn/haar bijdrage. Het Whydonate-dashboard biedt ook een uitgebreid overzicht van je donateurs, zodat je ze gepersonaliseerde bedankmails kunt sturen.

WordPress Donation - System


Plug-ins voor WordPress-Donaties FAQ

Zijn WordPress-plugins gratis of betaald?

WordPress-plugins kunnen zowel gratis als betaald zijn, afhankelijk van hun functionaliteit en ontwikkeling. De WordPress.org-repository biedt veel gratis plugins die door de community worden ontwikkeld en ondersteund. Aan de andere kant zijn er ook premium-plugins van derden die geavanceerde functies en uitgebreide ondersteuning bieden, maar tegen een prijs. Het goede nieuws is dat er voor bijna elke behoefte een scala aan opties is, dus gebruikers kunnen kiezen tussen gratis en betaalde plugins op basis van hun specifieke vereisten en budget.

Wat Zijn de Meest voorkomende Donaties?

De meest voorkomende donaties zijn meestal gericht op goede doelen, zoals geldelijke bijdragen aan liefdadigheidsorganisaties, schenkingen van kleding, voedsel en andere materiële goederen, en vrijwilligerswerk. Mensen kunnen ook hun tijd, vaardigheden en expertise doneren om anderen te helpen en positieve verandering in de samenleving te bevorderen.

Welke WordPress Donatieplugin is de Beste Keuze voor Mijn Website? 

De ideale WordPress-donatieplugin hangt af van uw unieke behoeften. Geef bijvoorbeeld de voorkeur aan GiveWP vanwege naadloze integratie en krachtige functies. Aan de andere kant is Charitable met zijn intuïtieve interface en diverse add-ons wellicht een uitstekende optie. Doe onderzoek en lees gebruikerservaringen voor een weloverwogen beslissing.

Kan ik met een WordPress Donatieplugin periodieke donaties accepteren? 

Absoluut! Met een betrouwbare WordPress-donatieplugin zoals GiveWP kunt u moeiteloos periodieke donaties instellen. Geef uw donateurs de mogelijkheid om regelmatig bij te dragen en uw doel op de lange termijn te ondersteunen.


Conclusie – 

De WordPress donatie plug-ins zijn zeer gebruiksvriendelijk en bieden een extreem snel installatieproces. Donateurs kunnen afhankelijk van hun doel kiezen of ze een eenmalige donatie of terugkerende donaties willen doen. En voor een crowdfundingswebsite is het misschien verstandiger om een donatie plug-in te gebruiken om het algemene doel van de campagne productiever te kunnen bereiken. Dat is de reden waarom de opties voor WordPress-donatie plug-ins naadloos zijn geïntegreerd om de gebruiker de mogelijkheid te geven om een goed doel te steunen zonder zich al te veel zorgen te hoeven maken.

Geef Je Website Een Boost Met Donaties – Start Je Fondsenwervings traject Met WhyDonate’s Ideal Plugin.

Geld Inzamelen voor Particulier en Goed Doel.

0% platformkosten, dus laten we beginnen.

Donatie Crowdfunding Platform in Europa. WhyDonate is een wereldwijd fondsenwervingsplatform dat doelen op een efficiënte, relevante en plezierige manier verbindt met donateurs. We proberen het beste internationale fondsenwervingsplatform ter wereld te creëren voor individuen, ngo’s en bedrijven. We doen dit door de nieuwste fondsenwervingsfuncties aan te bieden.

instagram logo
twitter