De 10 Beste Goed Doel Veiling Items Om Donaties Mee In Te Zamelen

Beste Goed Doel Veiling Items Om Donaties Mee In Te Zamelen

0% platformkosten, dus laten we beginnen.

Start inzamelingsactie

Maak een Eigen inzamelingsactie of een verbonden inzamelingsactie.

Eigen inzamelingsactie
Team en verbind geldinzamelingsactie

Hoe het werkt:
Als je een op zichzelf staande inzamelingsactie aanmaakt, vragen we je om de bankgegevens waar de donaties naar over mogen worden gemaakt.

Let op: de donaties worden maandelijks rond de 15e van de eerstvolgende maand overgemaakt.

Hoe het werkt:
Wanneer je een verbonden inzamelingsactie maakt, wordt deze gekoppeld aan een bestaande. De donaties worden uitbetaald aan deze ouderinzamelingsactie. Als je een gekoppelde inzamelingsactie wilt maken, ga je naar de pagina voor de inzamelingsactie voor ouders en klik je op de knop ‘Inzamelingsactie verbinden’.

Start inzamelingsactie Verbind inzamelingsactie
Eigen inzamelingsactie

Hoe het werkt:
Als je een zelfstandige inzamelingsactie maakt, worden de donaties op je bankrekening gestort.

Let op: giften worden maandelijks overgemaakt rond de 15e van de volgende maand.

Start inzamelingsactie

Team en verbind geldinzamelingsactie
Hoe het werkt:
Wanneer je een verbonden inzamelingsactie maakt, wordt deze gekoppeld aan een bestaande. De donaties worden uitbetaald aan deze ouderinzamelingsactie. Als je een gekoppelde inzamelingsactie wilt maken, ga je naar de pagina voor de inzamelingsactie voor ouders en klik je op de knop ‘Inzamelingsactie verbinden’.
Verbind inzamelingsactie
Hulp nodig? Neem contact op!

We zullen u helpen beslissen welke optie het beste bij u past.

Neem contact op
Hulp nodig? Neem contact op!

We zullen u helpen beslissen welke optie het beste bij u past.

Neem contact op

Bij crowdfunding gaat het bij de fondsenwervings strategie niet alleen om het maken van een eigen inzamelingsactie om geld in te zamelen voor je doel, maar ook om je bestaande gebruikersbestand op de lange termijn verbonden houden. Het moet zich concentreren op het opbouwen en het onderhouden van de relaties tussen de fondsenwerver en de donateurs. En veilingen kunnen één van de klassieke manieren zijn om een inzamelingsactie te organiseren. Het organiseren van een vriendelijk biedingsevenement in een traditionele vorm werkt uitstekend als je unieke items hebt om op de stille veilingen te exposeren.


Wat is een stille veiling?

Stille veilingen zijn evenementen die veel soorten items te koop aanbieden en de aanwezigen kunnen op de items bieden om ze te kopen. Stille veilingen worden meestal binnenshuis gehouden en de hoogste bieder krijgt de producten. In veel scenario’s kunnen bieders er ook voor kiezen om anoniem op de items te bieden om een aankoop te doen. Veel non-profitorganisaties gebruiken veilingitems voor goede doelen in stille veilingen voor geld ophalen en een maximale opbrengst voor bepaalde doelen.


Hoe werkt een stille veiling?

Stille veilingen zijn een geweldige manier om reclame te maken of de aandacht voor jouw eigen inzamelingsactie te krijgen. Via stille veilingen kunnen bieders stil en anoniem op meerdere items bieden. Je kunt een stille veiling opzetten om een product of een dienst die je wilt ontvangen tegen een vergoeding aan te bieden en dit naar je inzamelingsactie te sturen.

Dit stelt potentiële kopers in staat om te bekijken wat je te verkopen hebt, terwijl je hen de keuze geeft om het te kopen. In veel gevallen kunnen donateurs zelfs items doneren die kunnen worden gebruikt in stille veilingen. Om je eigen inzamelingsactie te upgraden, kun je zelfs een e-veiling via online veilingsites plannen, zodat een grote groep mensen aan de ervaring kan deelnemen.

Ideeën voor liefdadigheidsveiling


De beste 10 veilingitems voor je inzamelingsactie

 1. Kunstveiling

Als het gaat om stille veilingen, zijn kunstwerken één van de meest populaire, vaak geveilde items. Je hoeft geen productieve veilingmeester te zijn om kunstwerken te kunnen verkopen. Je kunt eenvoudig schilderijen of kunstwerken verzamelen als donatie aan de organisatie en ze gebruiken in de stille kunstveiling voor een inzamelingsactie.

Zoek geschikte kunstwerken voor je bezoekers en beoordeel de prijzen op basis van het bestaande publiek en of ze het kunnen betalen. Kunstwerken zijn geweldige veilingitems voor goede doel instellingen, omdat ze niet alleen waardevol zijn, maar ook helpen om de kunstenaar bekendheid te geven en hen aanmoedigen om elke dag meer van hun meesterwerken te maken.

Fondsenwervende veilingen - Kunstveiling

2. Veiling van sportitems

De meeste mensen dol zijn op acties met een sportuitrusting en de vraag is nog groter als een speler het al heeft gebruikt. Om het als een voordeel te behouden, kun je een veiling voor sportuitrusting of zeldzame items van beroemde sporters selecteren. Verspreid het nieuws over de veiling en start snel een fondsenwervende veiling voor je goede doel.

Stille veilingen zijn meestal een van de beste ideeën voor fondsenwerving voor goede doelen. Je kunt niet alleen een live-veiling organiseren, maar ook via online veilingsites een online liefdadigheids veiling houden om wereldwijd aanwezig te zijn en snel geld in te zamelen.

3. Fondsenwerving kerk

Nadat je een kerkinzamelingsactie hebt gestart, organiseer je een kleine stille veiling met enkele aantrekkelijke of antieke voorwerpen uit de kerk. Schakel de hulp in van lokale organisaties en bedrijven en vraag of ze iets voor de veiling willen doneren. Je kunt ook een e-veiling of een crowdfunding plannen om een grotere groep mensen te bereiken.

Het hosten van dergelijke unieke kansen kan ook het gemeenschapsgevoel bij mensen bevorderen en hen enthousiast maken om vaker aan dergelijke kerkinzamelingsacties deel te nemen, wat het aantal giften voor de bouw van een kerk kan verbeteren.

4. Elektronica veiling

Dure elektronische gadgets zijn trendy voor veilingitems voor een goede doelen inzamelingsactie. De nieuwste technologieën zijn altijd een populaire keuze. Je kunt een aantal technische gadgets krijgen die nuttig kunnen zijn voor het publiek en deze voor een redelijke prijs kunnen verkopen om geld in te zamelen voor je inzamelingsactie.

5. Reispakketten

Door het brede gebruik van sociale media, zijn mensen goed op de hoogte van de beste ideeën om in hun vrije tijd te bezoeken. Reizen helpt vaak om te ontstressen en meer over andere culturen te leren. Motiveer en stimuleer mensen om te gaan reizen en bied hen via een stille veiling voordelige pakketten aan. Op deze manier kunnen bieders van een reis genieten en via de inzamelingsactie een doel helpen te bereiken.

6. Avontuurlijke ervaringspakketten

Van bergwandelen, parachutespringen tot raften op de rivier, outdoor activiteiten zijn altijd populair voor spannende ervaringen. Combineer een aantal buitenevenementen als veilingitem voor de fondsenwerving door ze op je stille veiling verkopen. Je kunt ook op maat gemaakte pakketten voor het publiek bedenken en deze strategisch van geprijsd presenteren.

7. Cadeaumandjes

Het toevoegen van cadeaumandjes als veilingitems voor een goede doelen inzamelingsactie is een leuke manier om je bezoekers tot het einde van de stille veiling nieuwsgierig te houden. Maak er een verrassingsdoos van en laat de bieders de mand betalen om geld in te zamelen voor je goede doel. Je kunt donateurs of bedrijven vragen om spannende items voor alle leeftijdsgroepen te doneren of je kunt een lijst met items geven waaruit de donateurs/sponsoren kan kiezen om het veelzijdiger te maken.

Liefdadigheidsveilingartikelen - Geschenkmanden

8. Kaartjes voor attractieparken

Attractieparken zijn plaatsen, die moeilijk te weerstaan zijn. Mensen van alle leeftijden genieten van de spannende attracties en activiteiten, die door attractieparken worden aangeboden. Als veilingitems voor goede doelen kunnen organisaties enkele tickets bundelen en op veilingen verkopen. Het beste is dat de kaartjes voor de pretparken redelijk geprijsd zijn, zodat meerdere bieders op hetzelfde item bieden.

Fondsenwervende veilingen

9. Exclusieve kaartjes

Exclusieve concerten of backstage-passen kunnen ook uitstekende veilingitems voor goede doelen zijn. Omdat non-profitorganisaties beroemdheden kunnen vragen om exclusieve passen te doneren voor een goed doel, kunnen ze worden gebruikt als biedingsitem op stille veilingen en uiteindelijk helpen om geld voor een goed doel in te zamelen.

10. Mode-accessoires

Mode is altijd een spannende categorie om in een stille veiling op te nemen. Veel high-end items van designerfavorieten, die je hebt ingezameld, kunnen het tijdens de feestdagen heel goed doen. Het kunnen hoogwaardige tassen, jurken of zelfs schoenen zijn om bieders aan te trekken. Soms, als beroemde mensen deze items bezitten, worden ze als klassiekers beschouwd en kunnen ze het in goede doel veilingen goed doen. Deze items kunnen ook via online veilingen worden verkocht om meer aandacht voor het doel te trekken.


Plan je inzamelingsactie

Voordat je een stille veiling start en je veilingitems voor het goede doel tentoonstelt, is een belangrijk onderdeel dat je de belangrijkste strategieën voor het geld inzamelen van tevoren plant. Vergeet niet om een basis voor de fondsenwervende activiteiten op de sociale media te creëren en denk na over peer-to-peer fondsenwerving door contact op te nemen met vrienden, familie en kennissen. Train je team om de veiling zo soepel mogelijk te laten verlopen en wees de aanwezige individuen voor elke donatie dankbaar.

Als goede doel organisatie kun je ook beroemdheden benaderen, aangezien veel beroemdheden dergelijke filantropische activiteiten steunen en daar extra geld voor over hebben. Wees voorbereid op de uitdagingen en bedank altijd je donateurs/sponsoring en de degenen die de tijd nemen om zich met je te associëren.

Je kunt een stille veiling plannen voor je veilingitems voor het goede doel via het beste fondsenwervingsplatform van Europa, WhyDonate. Een van de beste aspecten van het starten van een fondsenwervingscampagne via WhyDonate is dat je je eigen QR-code voor de inzamelingsactie kunt aanmaken waarmee je deze op de stille veilingen kunt plaatsen en deze rechtstreeks kunt scannen om het bedrag te doneren. Begin nu via WhyDonate je geldinzamelingsreis om online geld in te zamelen voor je goede doel!

Geld Inzamelen voor Particulier en Goed Doel.

0% platformkosten, dus laten we beginnen.

Start inzamelingsactie

Maak een Eigen inzamelingsactie of een verbonden inzamelingsactie.

Eigen inzamelingsactie
Team en verbind geldinzamelingsactie

Hoe het werkt:
Als je een op zichzelf staande inzamelingsactie aanmaakt, vragen we je om de bankgegevens waar de donaties naar over mogen worden gemaakt.

Let op: de donaties worden maandelijks rond de 15e van de eerstvolgende maand overgemaakt.

Hoe het werkt:
Wanneer je een verbonden inzamelingsactie maakt, wordt deze gekoppeld aan een bestaande. De donaties worden uitbetaald aan deze ouderinzamelingsactie. Als je een gekoppelde inzamelingsactie wilt maken, ga je naar de pagina voor de inzamelingsactie voor ouders en klik je op de knop ‘Inzamelingsactie verbinden’.

Start inzamelingsactie Verbind inzamelingsactie
Eigen inzamelingsactie

Hoe het werkt:
Als je een zelfstandige inzamelingsactie maakt, worden de donaties op je bankrekening gestort.

Let op: giften worden maandelijks overgemaakt rond de 15e van de volgende maand.

Start inzamelingsactie

Team en verbind geldinzamelingsactie
Hoe het werkt:
Wanneer je een verbonden inzamelingsactie maakt, wordt deze gekoppeld aan een bestaande. De donaties worden uitbetaald aan deze ouderinzamelingsactie. Als je een gekoppelde inzamelingsactie wilt maken, ga je naar de pagina voor de inzamelingsactie voor ouders en klik je op de knop ‘Inzamelingsactie verbinden’.
Verbind inzamelingsactie
Hulp nodig? Neem contact op!

We zullen u helpen beslissen welke optie het beste bij u past.

Neem contact op
Hulp nodig? Neem contact op!

We zullen u helpen beslissen welke optie het beste bij u past.

Neem contact op

Donatie Crowdfunding Platform in Europa. Whydonate is een wereldwijd fondsenwervingsplatform dat doelen op een efficiënte, relevante en plezierige manier verbindt met donateurs. We proberen het beste internationale fondsenwervingsplatform ter wereld te creëren voor individuen, ngo’s en bedrijven. We doen dit door de nieuwste fondsenwervingsfuncties aan te bieden.

linkedin
LinkedIn
twitter
Twitter
email
Email
link
Website