De 53 beste ideeën voor het inzamelen van geld voor jouw school

School De 53 beste ideeën voor het inzamelen van geld voor jouw school

0% platformkosten, dus laten we beginnen.

Start inzamelingsactie

Maak een Eigen inzamelingsactie of een verbonden inzamelingsactie.

Eigen inzamelingsactie
Team en verbind geldinzamelingsactie

Hoe het werkt:
Als je een op zichzelf staande inzamelingsactie aanmaakt, vragen we je om de bankgegevens waar de donaties naar over mogen worden gemaakt.

Let op: de donaties worden maandelijks rond de 15e van de eerstvolgende maand overgemaakt.

Hoe het werkt:
Wanneer je een verbonden inzamelingsactie maakt, wordt deze gekoppeld aan een bestaande. De donaties worden uitbetaald aan deze ouderinzamelingsactie. Als je een gekoppelde inzamelingsactie wilt maken, ga je naar de pagina voor de inzamelingsactie voor ouders en klik je op de knop ‘Inzamelingsactie verbinden’.

Start inzamelingsactie Verbind inzamelingsactie
Eigen inzamelingsactie

Hoe het werkt:
Als je een zelfstandige inzamelingsactie maakt, worden de donaties op je bankrekening gestort.

Let op: giften worden maandelijks overgemaakt rond de 15e van de volgende maand.

Start inzamelingsactie

Team en verbind geldinzamelingsactie
Hoe het werkt:
Wanneer je een verbonden inzamelingsactie maakt, wordt deze gekoppeld aan een bestaande. De donaties worden uitbetaald aan deze ouderinzamelingsactie. Als je een gekoppelde inzamelingsactie wilt maken, ga je naar de pagina voor de inzamelingsactie voor ouders en klik je op de knop ‘Inzamelingsactie verbinden’.
Verbind inzamelingsactie
Hulp nodig? Neem contact op!

We zullen u helpen beslissen welke optie het beste bij u past.

Neem contact op
Hulp nodig? Neem contact op!

We zullen u helpen beslissen welke optie het beste bij u past.

Neem contact op

Hoewel scholen vaak denken dat inzamelingsacties weinig impact hebben, mogen ze de waarde van inzamelingsacties echt niet onderschatten. Inzamelingsacties kunnen scholen helpen om studiebeurzen en nieuwe programma’s aan te bieden, het academische niveau te bevorderen en grote projecten af te ronden. Hier 53 ideeën voor ‘geld inzamelen school’.

Het hebben van een goed geplande en goed uitgevoerde geldinzamelstrategie kan voor de meeste scholen het verschil maken tussen het hebben van kwaliteitsonderwijs en gewoon overleven.

Dankzij een inzamelingsactie kan een school dagopvang, meer buitenschoolse activiteiten, naschoolse opvang en educatieve programma’s aanbieden.

Er zitten veel voordelen aan het inzamelen van geld voor scholen. Studenten verwerven waardevolle leiderschapskwaliteiten en zelfvertrouwen. Fondsenwervers vragen leerlingen om met elkaar samen te werken, evenals met hun ouders en leraren om hun algemene doel te bereiken en dit bevordert het teamwork. Studenten leren ook over het maatschappelijk belang, creativiteit, de zorg voor anderen en het verbeteren van de leefomgeving.

Geld inzamelen school stelt ook ouders in staat om betrokken te raken en een actievere rol te spelen in het leven van hun kinderen. Ten slotte laten de extra middelen scholen toe om hun faciliteiten en programma’s te verbeteren. Geld inzamelen school is een echte win-winsituatie!


Inhoudsopgave

Ideeën om geld in te zamelen voor de basisschool


1. Pyjamadag op school

Dit is een eenvoudig idee voor geld inzamelen school, dat leerlingen zeker enthousiast zal maken (misschien zelfs ook wel enkele leraren)! Verzamel donaties van kinderen in ruil voor een dagje in pyjama naar school komen. if you are studying in Church school then there are Ideeën voor geld inzamelen kerk.


2. Paaseitjes zoeken

Dit idee is een seizoensgebonden publiekstrekker en gemakkelijk te organiseren. Verstop de paaseitjes en andere lekkernijen in de buurt van de school en laat de kinderen ernaar zoeken. Kinderen kunnen dit individueel of in teams doen. De leerling/het team dat/die de meeste verborgen traktaties vindt, wint uiteraard!Paaseieren zoeken


3. Op jacht naar de schat

Op jacht naar de schat is leuk voor leerlingen van alle leeftijden, maar ze zijn vooral spannend voor de hele jonge leerlingen. Leerlingen kunnen voor zichzelf of voor een team betalen om deel te kunnen nemen. Denk eens na over een thema, dat mogelijk gerelateerd is aan het doel en organiseer de schattenjacht. Zorg ervoor dat je een prijs voor het winnende team hebt. Bonuspunten kunnen worden verdiend voor leerlingen die in een outfit van een ontdekkingsreiziger naar school komen!Geld inzamelen school


4. Kerstliedjes zingen

Kerstliedjes zijn natuurlijk ook seizoensgebonden, maar wie raakt nu niet ontroerd als schoolkinderen kerstliedjes zingen? Deze activiteit kan veel geld voor jouw school opleveren. Studeer enkele weken voorafgaand aan kerstmis een aantal kerstliedjes met de leerlingen in. Ga met je leerlingenkoor door de buurt van je school en haal geld op voor de school.


5. Disney-dag

Op Disney-dag kunnen de leerlingen in ruil voor een kleine donatie zich verkleden als hun favoriete Disney-personage. Promoot dit evenement voor geld inzamelen school ruim van tevoren om ouders in staat te stellen om de kostuums te kunnen maken of te kunnen kopen.


6. Knutseldag

Moedig de kinderen aan om in groepjes of met ouders te gaan knutselen en geef het publiek de gelegenheid om de schattige kunstwerkjes te kopen. Neem contact op met de plaatselijke winkels voor knutselbenodigdheden en probeer die benodigdheden uiteraard ook gratis te krijgen. Een leuke actie voor geld inzamelen school.


7. Wie maakt de mooiste sneeuwpop?

Als je in een land woont waar veel sneeuw valt, kun je op dagen dat er sneeuw ligt op het schoolplein een ‘wedstrijd sneeuwpoppen maken’ organiseren. Vraag per team een donatie om mee te mogen doen aan de wedstrijd. Loof een leuke prijs uit voor het winnende team.


8. Limonadekraam

Transformeer deze klassieke, favoriete activiteit in iets dat de actie geld inzamelen school ook echt kan dienen. Help je leerlingen om tijdens een schoolevenement een limonadekraam op te zetten. De leerlingen kunnen dan de limonade verkopen, met een mooi verhaal over de financiering van een schoolproject. Zorg ervoor dat je alle benodigdheden gratis krijgt aangeboden.Geld inzamelen voor school limonade


9. Schoolpicknick

Ideaal voor warmere dagen, helpt dit idee voor geld inzamelen school echt om samen een gemeenschap op te bouwen. Een picknick kan de benodigde middelen opbrengen terwijl er ook tijd in de buitenlucht wordt doorgebracht. Het plannen van een picknick betekent het uitzoeken van een park of een groen gebied (misschien zelfs wel het schoolplein), het ontwerpen van de aankondigingen, het bepalen van een deelnamekosten, zorgen dat je eten en drinken gedoneerd krijgt en het opstellen van een loterij om nog meer geld binnen te halen.


10. Steen-papier-schaar-toernooi

Vraag een kleine vergoeding aan de leerlingen om deel te kunnen nemen aan het steen-papier-schaar-toernooi voor geld inzamelen school. Maak teams en laat het toernooi maar beginnen! De winnaar is degene die de meeste winnende combinaties maakte. Dan komen de winnaars bij elkaar en spelen ze het spel opnieuw. Blijf doorgaan totdat slechts enkele deelnemers overblijven. Dan kunnen de leerlingen zich voor € 5 weer inkopen om weer aan het spel te kunnen deelnemen. Je kunt ook het publiek aansporen om op hun favoriete kanshebbers te wedden. De uiteindelijke winnaar krijgt natuurlijk een prijs.Steen papier schaar fundraiser


11. Popcorn verkopen voor geld inzamelen school

In tegenstelling tot snoeprepen, is popcorn nog steeds een relatief gezonde snack (als je er tenminste niet te veel suiker, zout of boter op doet). Om het je nog gemakkelijker te maken, zijn er veel bedrijven waarmee je kunt samenwerken om met popcorn een inzamelingsactie voor je school te organiseren – zij zorgen voor heerlijke popcorn, jij verkoopt het en dan deel jullie de winst. Weer een leuk idee voor geld inzamelen school.Sponsoren werven


12. Een avondje theater

Elke ouder zal willen komen en hun kind willen zien spelen in een echt toneelstuk. Werk samen met je leerlingen om een geschikt toneelstuk voor te bereiden, het toneelstuk te promoten bij hun vrienden en families en hen en enthousiast te maken om het toneelstuk te komen bekijken. Zorg ervoor dat de toeschouwers weten dat het geld naar een specifiek doel gaat (bijvoorbeeld nieuwe computers voor de school).


13. Logeerpartijtje op school

Iedereen herinnert zich hoe leuk logeerpartijtjes kunnen zijn! Organiseer een slaapfeestje in de gymnastiekzaal of in de schoolbibliotheek. Vertel de ouders van elke leerling wat de leerling moet meenemen en organiseer leuke activiteiten, spelletjes of een film voor de kinderen om van te genieten. Haal een bepaald bedrag op. Al het geld dat wordt ingezameld met de actie geld inzamelen school gaat uiteraard naar de school.


Ideeën om geld in te zamelen voor de basisschool (groep 7 en 8)


14. Spellingwedstrijd

In de meeste spellingwedstrijden zul je kinderen als individuen zien concurreren. Elk kind wordt op zijn beurt gevraagd om een ander woord te spellen en ze kunnen hun antwoorden opzeggen of op een bord schrijven. Zamel geld in door toegangsprijzen aan de kinderen en de ouders, die komen kijken, te vragen of geld voor een ‘tweede kans’ te vragen.Spelling inzamelingsactie


15. Pub quiz

Denk aan leuke, maar uitdagende vragen, over de school en haar geschiedenis of leuke algemene vragen. Nodig mensen uit die verbonden zijn aan de school en bepaal een datum voor de wedstrijd. Om geld in te zamelen, kun je een kleine toegangsprijs vragen, eten en drinken verkopen of allebei doen. Selecteer goede vragen, een geweldige quizmaster en geef duidelijk aan wanneer het is afgelopen.


16. Verkleedfeest

Dit idee voor geld inzamelen school is leuk en veelzijdig. Laat de leerlingen zich verkleden als personages uit films, boeken of tv-programma’s en laat ze natuurlijk ook betalen voor die kans. Dit idee om geld in te zamelen is niet alleen een geweldige manier om leerlingen te engageren, maar is ook gemakkelijk op te nemen in het schoolprogramma.


17. Hindernisparcours

Organiseer een race met obstakels zoals bijvoorbeeld touw- en muurklimmen, lopen over een balk, zaklopen, door sprinklers of plassen met zeepwater lopen, traplopen, het ontwijken van ballonnen gevuld met waterverf, modderkuilen, springen door banden etc. Vraag een bijdrage voor deelname en probeer het materiaal gratis te krijgen. Hindernisparcoursen zijn voor alle betrokkenen opwindend, dus je zou er aardig wat geld mee kunnen ophalen.Parkour fundraiser


18. Avondje uit voor ouders

Vraag een kleine bijdrage en organiseer een leuke avond met eten en drinken voor de ouders van je leerlingen. De bijeenkomst kan vrij ontspannen zijn en je kunt zelfs vrijwilligers vragen om voor de kinderen te zorgen, zodat ouders geen extra geld hoeven te betalen voor een oppas.


19. Leesmarathon

Dit idee voor geld inzamelen school is misschien de favoriet van de leraren en ouders, omdat het kinderen aanmoedigt om voor hun plezier te gaan lezen. Leerlingen krijgen toezeggingen van leerkrachten, familieleden of ouders voor het aantal pagina’s of boeken dat ze kunnen lezen en dan houden ze netjes de uren bij.


20. Ballonprikken

Doe geld in 100 met helium gevulde ballonnen en verkoop ze voor € 10 per stuk. Doe € 100 in één ballon, € 50 in twee, € 20 in twee, € 10 in twee, € 5,00 in twee en € 2,00 in de rest. Dit idee zal je geen duizenden dollars opleveren, maar het is een goed idee en gemakkelijk geld inzamelen voor de School.Geld inzamelen school balonnen


21. De grote schoonmaak

Wie zou er niet iets willen doen dat en goed is voor het milieu en nog geld oplevert ook? Bij het organiseren van een opruimproject voor de buurt, zijn donaties gebonden aan een specifiek doel, zoals bijvoorbeeld het aantal kilo’s afval dat is verzameld of het aantal kilometers berm dat is schoongemaakt. Ouders, alumni en leden van de lokale gemeenschap beloven de leerlingen om te helpen met het ‘opzoomeren’.


22. Aantal jellybeans raden

Dit idee voor geld inzamelen school is niet voor niets populair. Het is ongelooflijk eenvoudig op te zetten en is erg vermakelijk. Zet een pot met jellybeans in de gang van de school. Laat leerlingen één of twee euro betalen om te raden hoeveel jellybeans er in de pot zitten. Aan het einde van de week, kondig je de winnaar aan – de persoon die het getal dat het dichtst bij het aantal jellybeans in de pot heeft geraden. De winnaar mag de pot houden of wint een andere prijs.


23. Cupcakes versieren

Dit is een perfecte activiteit voor de kleintjes (en voor hen die zich nog erg jong voelen). Cupcakes zijn redelijk goedkoop om te bakken. Vraag meerdere ouders (of klassen) om hun favoriete smaken van cupcakes naar school te brengen. Koop in grote hoeveelheden toppings (of laat ze doneren): suikerglazuur, chocoladeschilfers, kokosvlokken enz. en vraag bezoekers en leerlingen om een cupcake te kopen en deze te versieren.Geld inzamelen voor school


24. Een pannenkoekontbijt

Pimp het schoolmenu eens op door ’s ochtends voor school in de gymzaal een pannenkoek aan te bieden. Bied drankjes en andere versnaperingen aan en breng dit per portie in rekening. Weer een goed en makkelijk uit te voeren idee voor geld inzamelen school.


25. Leuke dag voor het hele gezin

Eenmaal per maand of meerdere keren per jaar, afhankelijk van je capaciteit, organiseer je een leuke dag voor het hele gezin. Plan dit op een zaterdag zodat zowel de leerlingen als de ouders aanwezig kunnen zijn. Maak het evenement niet alleen leuk, maar ook educatief. Vraag aan medewerkers, alumni en enkele ouders om hun hulp. Je kunt veel verschillende activiteiten organiseren, bijvoorbeeld schminken, tuinieren of beeldhouwen met klei. Vraag een bijdrage om deel te nemen.


26. Sportdag

Tegen de tijd dat het voorjaar wordt, willen we niets liever dan buiten wat tijd doorbrengen. Organiseer een veld- of een sportdag en organiseer een verscheidenheid aan sporten om alle kinderen de kans te geven om mee te kunnen doen. Vraag toegangsgeld voor de ouders en andere toeschouwers. Verkoop handelswaar, snacks en drankjes om de opbrengst van de donaties te maximaliseren.Sport fundraiser


Ideeën om geld in te zamelen voor de middelbare school (jaar 1 – 6)


27. Babysitten

Geef ouders eens wat ontspanning en laat de middelbare scholieren een avondje babysitten terwijl de ouders lekker uitgaan. Breng kosten hiervoor in rekening en vertel dat de opbrengst naar de actie geld inzamelen school gaat.babysitten inzamelingsactie


28. Battle of the bands

Muziek is een hobby van veel middelbare scholieren. Organiseer op jouw school een wedstrijd van de bandjes. Vraag geld aan de bandjes voor deelname, evenals aan vrienden en familie, die natuurlijk naar de show komen kijken.Geld inzamelen school band


29. Karaokewedstrijd

Een leuke variatie op de battle of the bands is een karaokewedstrijd. Je kunt de leerlingen teams laten vormen en laten deelnemen aan jouw variant van de Voice of aan lip-sync battles.


30. Rommelmarkt

Organiseer een grote rommelmarkt op school. Vraag leerlingen, ouders, docenten en personeel om goede gebruikte items te doneren voor de verkoop. Het belangrijkste voor een succesvolle rommelmarkt is promotie, dus promoot de rommelmarkt fanatiek.


31. Filmavondje

Dit idee kan worden gebruikt voor inzamelingsacties op basisscholen, middelbare scholen en hogescholen. Organiseer het bekijken van een geschikte film in de gymzaal of werk samen met een plaatselijke bioscoop om tegen een speciale prijs gezinnen naar een nieuwe film te laten kijken.


32. Kleurenloop

Een kleurenloop maakt het lopen voor scholen en leerlingen leuker. Laat leerlingen witte T-shirts dragen. Op specifieke controlepunten zullen vrijwilligers ze besproeien met waterverf of ballons met waterverf erin gooien. Zamel geld in door geld te vragen voor deelname of door sponsors te vragen om geld te beloven voor elke voltooide ronde.Colorrun fundraiser


33. De uitdaging van de directeur

Daag je directeur eens uit om een uitdaging aan te gaan (bijvoorbeeld om zijn haar in een leuke kleur te verven) als het doel van de inzamelingsactie wordt behaald. Leerlingen kunnen hun favoriete ideeën aandragen door te doneren of gewoon doneren om het doel van de inzamelingsactie zo snel mogelijk te bereiken.


34. ‘Gijzeling’ van een leraar of de directeur

Laat de leerlingen een bepaald geldbedrag inzamelen om hun leraar of directeur voor een bepaalde tijd ‘opgesloten’ in de school te houden. Dit betekent dat de leerlingen een bepaalde tijd dus ook geen les krijgen!


35. Donaties van recyclebare spullen

Vraag mensen om hun gebruikte inktpatronen, afgedankte elektronica en oude tijdschriften te schenken. Vervolgens kun je die doorverkopen aan recyclecentra.


36. De kracht van kleingeld

Ook wel bekend als de ‘Penny Drive’, is dit geldinzamelingsidee eenvoudig, maar zeer effectief, omdat het gebruikmaakt van de competitieve geest van middelbare scholieren. Plaats per klas een donatiepot in de gang. De leerlingen kunnen hun wisselgeld dan in de potten stoppen totdat ze vol zijn. De eerste klas die erin slaagt om hun pot te vullen, krijgt een beloning.Kleingeld inzameling


37. Boekenmarkt

Vraag leerlingen en personeel om goede gebruikte boeken aan school te doneren. Organiseer een grote boekenverkoopdag en promoot deze een paar weken van tevoren.Boekenmarkt inzamelingsactie


38. Geen schooluniform dag

Als jouw school van haar leerlingen eist dat ze een uniform dragen, is dit idee voor geld inzamelen school perfect voor jou. Organiseer meerdere keren per jaar dagen waarop er geen schooluniform hoeft te worden gedragen. Vraag de leerlingen hiervoor om een kleine donatie. Leerlingen kunnen op deze manier hun persoonlijke stijl laten zien en jij kunt geld voor school inzamelen.


39. Auto’s wassen

Richt een wasstraat op je schoolplein in. Laat het personeel en de leerlingen vrijwilligerswerk doen om in ruil voor een kleine donatie de auto’s van de ouders en andere bezoekers te wassen.


40. Naar school lopen

Afhankelijk van waar jouw school zich bevindt en hoe de leerlingen elke ochtend naar school komen, kan dit een geweldig idee zijn! Organiseer een week waarin de leerlingen lopend naar school komen en dus niet met de auto. Vraag aan de leerlingen om al het geld dat is bespaard, door geen auto te gebruiken, aan school te doneren.


41. Groeikapitaal

Dit idee voor geld inzamelen school is uniek, interessant en stimuleert de creativiteit en de ondernemersmentaliteit bij leerlingen. Geef elke leerling een kleine hoeveelheid ‘groeigeld’ en vraag hen om hun creativiteit te gebruiken en om een manier te vinden om de oorspronkelijke € 5 of € 10 in een grotere hoeveelheid geld om te zetten. Het kan nuttig zijn om hier enkele basisregels in te voeren.Groeikapitaal


Ideeën om geld in te zamelen voor de hogeschool (bachelor)


42. Decoratiewedstrijd voor de slaapzaal

Een idee dat meer geschikt is voor hogescholen is een wedstrijd voor het verfraaien van de slaapzaal. Laat studenten een kleine vergoeding betalen om tijdens de wedstrijd hun kamer te mogen betreden. Denk aan een prijs en beloon de beste opgeknapte ruimte. Onze nummer 42 van geld inzamelen school.


43. Kookwedstrijd

Denk aan een thema (bijvoorbeeld muffins, chili, pannenkoeken) en laat de deelnemers een vergoeding betalen om hun beste gerechten te laten zien. Om het aantal donaties te verhogen, kunnen gasten de inzendingen proeven en beoordelen door zelf een gift te doen.Kookwedstrijd fundraiser


44. Naamgevingsrechten

Naamgevingsrechten zijn niet alleen voorbehouden voor miljonairs. Verkoop de naamgevingsrechten van een baksteen in een muur of van een stoel in een collegezaal aan individuele studenten, die de hoogste donatie geven.


45. Alumni-lunch

Werk samen met een lokaal restaurant en organiseer een lunch voor je alumni. Je kunt de lunch hosten als onderdeel van een alumni-weekend of als een eigen evenement. Je kunt kaarten verkopen om geld in te zamelen of de deelnemers om een donatie vragen.


46. Sponsoringbrieven

Laat de studenten brieven schrijven aan bedrijven met de vraag om jouw programma’s/evenementen te sponsoren. Studenten kunnen hen herinneren aan de belastingaftrek en een certificaat aanbieden dat bedrijven vervolgens kunnen ophangen.Brieven fundraiser


47. Maatschappelijk project

Zamel geld in door de vaardigheden en de diensten van de studenten en docenten aan de hoogste bieder aan te bieden. Deze vaardigheden kunnen professioneel zijn (bijvoorbeeld fotografie, bijles, webdesign), maar ook dagelijkse activiteiten (bijvoorbeeld boodschappen doen, autorijden, oppassen). Laat anders mensen 24 uur lang jouw medewerkers en studenten, die deelnemen aan het project, sponseren.


48. Zen

Studenten hebben veel op hun bordje. Organiseer vóór de examens een evenement om hen te helpen ontstressen en te ontspannen. Laat vrijwilligers aromatherapie, zachte nek- en voetmassages aanbieden. Zorg ervoor dat er veel geurende oliën en kaarsen in de buurt zijn, evenals heerlijke rustgevende muziek.massage fundraiser


49. Vijfkilometerloop met een selfie-thema

Studenten en selfies – de perfecte match! De studenten nemen selfies op specifieke controleposten (om later op de social media te kunnen plaatsen). Registreer de deelnemers en laat ze een toegangsprijs betalen. Aangezien deze selfies gedeeld zullen worden, is deze activiteit ook een uitstekende marketingtool en zal nog meer donaties kunnen aantrekken.


50. Scrabble-toernooi

Individuen betalen om deel te kunnen nemen. Spelers kunnen voor een extra donatie een kijkje nemen in een woordenboek. Haal meer geld op door het verkopen van snacks, het organiseren van veilingen en loterijen etc.


51. Een week lang elke dag een warme maaltijd

Elke student waardeert een warme maaltijd. Vraag aan verschillende restaurants om een diner voor 2 te doneren en verloot vervolgens een week uit eten. Stel de prijs van de loten af op het uiteindelijke doel van de inzamelingsactie.


52. Verrassingsdoos

Dit zal vooral populair zijn aan het begin van elk semester of tijdens belangrijke examenperiodes. Pakketten kunnen snoep, chips, chocolademelk, koekjes, een beker, fruit, een tijdschrift, enz. bevatten, die voor zowel mannelijke als vrouwelijke studenten aan hogescholen geschikt zijn. Ouders zijn altijd op zoek naar ideeën over wat ze hun kinderen kunnen sturen wanneer ze niet thuis zijn. Stuur bestelformulieren naar de ouders, die pakketten kunnen bestellen als een verrassingsgeschenk. Je zult het meeste geld verdienen door die pakketten zelf samen te stellen.


53. Multiculturele markt

Organiseer een evenement waarbij studenten de rijkdom van hun eigen cultuur met anderen kunnen delen. Studenten kunnen hun lokale maaltijden, snoepjes, dansen of andere tradities delen. Hoewel dit evenement iets langer kan duren om te organiseren, heeft het wel veel potentieel. Je kunt leden van de lokale gemeenschap en de alumni uitnodigen en iedereen om een donatie vragen om deel te kunnen nemen aan het evenement. Dit was het laatste idee om geld in te zamelen met of voor je school.Markt verkoop fundraiser


Conclusie ‘geld inzamelen school’

Inzamelingsacties voor scholen zijn moeilijk. Scholen moeten steeds vaker geld inzamelen om bepaalde voorzieningen te kunnen betalen, wat soms in de verste verte niet kan worden opgebracht door één of meer van de ideeen voor geld inzamelen school. Ouders beginnen kritiek te leveren op de schijnbaar eindeloze inzamelingsacties. Ouders met meerdere kinderen in de schoolgaande leeftijd kunnen de inzamelingsacties, die sommige op hetzelfde moment plaatsvinden, een echte uitdaging vinden. Inzamelingsacties kunnen duur zijn om te organiseren en stress toevoegen aan de drukke werkzaamheden van het schooljaar.

Met dit alles in gedachten, wat is dan de beste manier om verder te gaan met het geld inzamelen voor school?

Zie bij het plannen van het schooljaar het geldinzamelplan niet over het hoofd. Gebruik de bovenstaande ideeën voor geld inzamelen school als inspiratie en maak ze tot jouw eigen ideeën! Kies voor ideeën die bij je school passen en zorg ervoor dat je een goede balans vindt tussen de activiteiten die makkelijk te organiseren zijn en die moeilijker te organiseren zijn: stel je prioriteiten. Overlaad de schoolkalender, de ouders, het personeel en de leerlingen niet met geld inzamelen school.

De meeste ideeën over geld inzamelen school, die we hierboven hebben gedeeld, zijn fysiek, maar vergeet ook de digitale donaties niet. De website van jouw school moet modern, functioneel, regelmatig bijgewerkt en geoptimaliseerd voor mobiel zijn zodat je donaties kunt ontvangen. Het hebben van een online donatieproces kan een deel van het werk voor geld inzamelen school helpen te verlichten. Bekijk Whydonate eens, software voor donaties die eenvoudig in jouw website kan worden geïntegreerd en waarmee je zowel eenmalige als terugkerende donaties kunt ontvangen.

Door het hele jaar door tal inzamelingsacties te plannen en deze ook uit te voeren, kan jouw school zijn doelen bereiken en de leerlingen op de best mogelijke manier van dienst zijn.

 

Geld Inzamelen voor Particulier en Goed Doel.

0% platformkosten, dus laten we beginnen.

Start inzamelingsactie

Maak een Eigen inzamelingsactie of een verbonden inzamelingsactie.

Eigen inzamelingsactie
Team en verbind geldinzamelingsactie

Hoe het werkt:
Als je een op zichzelf staande inzamelingsactie aanmaakt, vragen we je om de bankgegevens waar de donaties naar over mogen worden gemaakt.

Let op: de donaties worden maandelijks rond de 15e van de eerstvolgende maand overgemaakt.

Hoe het werkt:
Wanneer je een verbonden inzamelingsactie maakt, wordt deze gekoppeld aan een bestaande. De donaties worden uitbetaald aan deze ouderinzamelingsactie. Als je een gekoppelde inzamelingsactie wilt maken, ga je naar de pagina voor de inzamelingsactie voor ouders en klik je op de knop ‘Inzamelingsactie verbinden’.

Start inzamelingsactie Verbind inzamelingsactie
Eigen inzamelingsactie

Hoe het werkt:
Als je een zelfstandige inzamelingsactie maakt, worden de donaties op je bankrekening gestort.

Let op: giften worden maandelijks overgemaakt rond de 15e van de volgende maand.

Start inzamelingsactie

Team en verbind geldinzamelingsactie
Hoe het werkt:
Wanneer je een verbonden inzamelingsactie maakt, wordt deze gekoppeld aan een bestaande. De donaties worden uitbetaald aan deze ouderinzamelingsactie. Als je een gekoppelde inzamelingsactie wilt maken, ga je naar de pagina voor de inzamelingsactie voor ouders en klik je op de knop ‘Inzamelingsactie verbinden’.
Verbind inzamelingsactie
Hulp nodig? Neem contact op!

We zullen u helpen beslissen welke optie het beste bij u past.

Neem contact op
Hulp nodig? Neem contact op!

We zullen u helpen beslissen welke optie het beste bij u past.

Neem contact op

Donatie Crowdfunding Platform in Europa. Whydonate is een wereldwijd fondsenwervingsplatform dat doelen op een efficiënte, relevante en plezierige manier verbindt met donateurs. We proberen het beste internationale fondsenwervingsplatform ter wereld te creëren voor individuen, ngo’s en bedrijven. We doen dit door de nieuwste fondsenwervingsfuncties aan te bieden.

linkedin
LinkedIn
twitter
Twitter
email
Email
link
Website