Fondsenwerving Apps voor Non-Profitorganisaties – Bovenkant 8 Crowdfunding Apps voor Inzamelingsacties 

Fondsenwerving apps voor non-profitorganisaties

0% platformkosten, dus laten we beginnen.

Start inzamelingsactie

Maak een Eigen inzamelingsactie of een verbonden inzamelingsactie.

Eigen inzamelingsactie
Team en verbind geldinzamelingsactie

Hoe het werkt:
Als je een op zichzelf staande inzamelingsactie aanmaakt, vragen we je om de bankgegevens waar de donaties naar over mogen worden gemaakt.

Let op: de donaties worden maandelijks rond de 15e van de eerstvolgende maand overgemaakt.

Hoe het werkt:
Wanneer je een verbonden inzamelingsactie maakt, wordt deze gekoppeld aan een bestaande. De donaties worden uitbetaald aan deze ouderinzamelingsactie. Als je een gekoppelde inzamelingsactie wilt maken, ga je naar de pagina voor de inzamelingsactie voor ouders en klik je op de knop ‘Inzamelingsactie verbinden’.

Start inzamelingsactie Verbind inzamelingsactie
Eigen inzamelingsactie

Hoe het werkt:
Als je een zelfstandige inzamelingsactie maakt, worden de donaties op je bankrekening gestort.

Let op: giften worden maandelijks overgemaakt rond de 15e van de volgende maand.

Start inzamelingsactie

Team en verbind geldinzamelingsactie
Hoe het werkt:
Wanneer je een verbonden inzamelingsactie maakt, wordt deze gekoppeld aan een bestaande. De donaties worden uitbetaald aan deze ouderinzamelingsactie. Als je een gekoppelde inzamelingsactie wilt maken, ga je naar de pagina voor de inzamelingsactie voor ouders en klik je op de knop ‘Inzamelingsactie verbinden’.
Verbind inzamelingsactie
Hulp nodig? Neem contact op!

We zullen u helpen beslissen welke optie het beste bij u past.

Neem contact op
Hulp nodig? Neem contact op!

We zullen u helpen beslissen welke optie het beste bij u past.

Neem contact op

Mobiele telefoons en tablets zijn geweldige apparaten, die tot veel meer dingen in staat zijn dan alleen telefoongesprekken, games en selfies. Tegenwoordig concentreren mensen zich op hun mobiele gadgets in plaats van persoonlijke gesprekken. Niet dat we dat soort samenleving aanmoedigen, maar we maken wel graag gebruik van deze gewoonte.

Als crowdfundingplatform begrijpt WhyDonate de fijne kneepjes die bij een inzamelingsactie of een peer to peer fondsenwerving komen kijken. Daarom hebben we een aantal zorgvuldig uitgekozen fondsenwerving apps voor goede doelen op een rijtje gezet, die een goede keuze bieden. Deze fondsenwerving apps zijn niet alleen voor een non profitorganisatie maar voor iedereen die graag aan een doel bijdraagt, dat iemands leven kan veranderen.


De allerbeste crowdfunding apps

Nu de crowdfunding enorm is geëvolueerd en er steeds meer transparatie komt over fondsenwervings websites, kunnen we allemaal inzicht in ons leven krijgen en onze houding ertegenover verbeteren. Mensen kunnen via hun elektronische apparaten elkaar vanuit verschillende delen van de wereld helpen. Maar de mobiele telefoons en tablets zijn vooral populair geworden vanwege hun draagbaarheidsvoordelen.

We hebben ons best gedaan om de beste fondsenwerving apps voor een non profitorganisatie en goede doelen voor je op een rijtje te zetten, zodat je geen tijd hoeft te besteden aan onderzoek naar hetzelfde als wat wij deden. Je kunt je nu direct concentreren op het verspreiden van vriendelijkheid en het vervullen van een behoefte, die voor jou nodig is.

Alle fondsenwerving apps voor middelgrote non-profitorganisaties en fondsenwervende evenementen, die we hier bespreken, zijn op hun eigen manier uniek en ondersteunen voor een probleemloze ervaring alle besturingssystemen. Laten we dus eens kijken naar de fondsenwerving apps voor je crowdfundingreis door op de beste software producten en een reeks tools voor geld inzamelen licht te werpen!

Fondsenwerving-apps


1.WhyDonate

Fundraising Apps - WhyDonate Logo
Van geld inzamelen voor de gezondheidszorg tot crowdfunding voor muziek, WhyDonate omarmt allerlei soorten inzamelingsacties met open armen. Als één van Europa’s toonaangevende websites voor online donaties stelt WhyDonate je in staat om geld in te zamelen voor doelen zoals bijvoorbeeld het milieu, begrafenissen of sport. Met een donateursdatabase van meer dan 350.000 rekent WhyDonate 0% transactiekosten en geen extra abonnementskosten aan haar gebruikers voor online fondsenwerving.

Met WhyDonate kunnen gebruikers hun eigen aangepaste branding en content aan inzamelingsacties, donatie formulieren, e-mails en aangepaste donatiepagina’s toevoegen. En raad eens? Gebruikers kunnen dit allemaal doen door de mobiele app van WhyDonate te downloaden en kunnen zo hun activiteiten efficiënt volgen. Met de fondsenwerving app voor non-profitorganisaties van WhyDonate kunnen gebruikers naadloze ervaringen hebben terwijl ze crowdfunden voor hun doelen.


2. Fundly

Fundraising Apps - Fundly

Een ander geweldig platform, Fundly, staat bekend om zijn online fondsenwervingsproces. Fundly heeft een fondsenwerving app die het crowdfundingplatform aan non-profitorganisaties, liefdadigheidsinstellingen, clubs, scholen en individuen aanbiedt om donaties voor hun doel in te zamelen. De app biedt toegang tot een brede inzamelingscategorie, die beschikbaar is voor non-profitorganisaties en particulieren. Fundly biedt ook de mogelijkheid om geld in te zamelen voor doelen zoals creatieve projecten, reizen of bruiloften. De mobiele fondsenwerving app voor non-profitorganisaties van Fundly is uitstekend geschikt voor crowdfunding, die is geïntegreerd is in sociale netwerken en om constant contact vraagt. De online donatiepagina’s van de Fundly-app is gemakkelijk te gebruiken en biedt geweldige opties, zoals het bedanken van de donateurs en het afspelen van YouTube-video’s voor de gebruikers via mobiele apparaten.


3. Givelify

Fundraising Apps - Givelify

De Givelify-app voor donaties is één van de krachtigste apps om geld in te zamelen voor het initiëren of het doen van donaties met je mobiel aan een goed doel. De populariteit van donaties aan liefdadigheid via Givelify is uitstekend omdat de belangrijkste functies die snel en haalbaar werken. Met de onmiddellijke donatiebevestiging en volledige donatiegeschiedenis kunnen gebruikers gratis en gemakkelijk via deze fondsenwerving apps donaties voor non-profitorganisaties of een goed doel inzamelen.


4. Facebook Fundraisers

Fundraising Apps - Facebook fundraser
Laten we duidelijk zijn, Facebook is geen crowdfundingplatform dat zich toelegt op fondsenwerving. Maar met de eenvoudige fondsenwerving apps voor non-profitorganisaties Facebook Fundraisers kun je wel een inzamelingsactie starten. Facebook promoot bepaalde doelen en gebruikers kunnen die doelen ondersteunen door niets anders te doen dan in te loggen op hun Facebook-accounts en te doneren aan die goede doelen. Als je een organisatie bent en je wilt je inzamelingsactie via Facebook starten, dan kan dat ook heel eenvoudig door hele gemakkelijke en eenvoudige stappen te volgen. Bovendien biedt Facebook voor een soepel gebruik een eigen donatieknop.


5. Coin Up

Fundraising Apps - Coin Up
Met de fondsenwerving apps voor non-profitorganisaties Coin Up kunnen gebruikers van dit online platform kiezen voor terugkerende donaties aan non-profitorganisaties. Coin Up heeft zijn unieke wisselgeldoptie bij het doen van donaties en stelt de fondsenwervers in staat hun donateurs te bedanken door middel van aangepaste bedankmomenten. Coin up biedt zijn relaties ook een overzicht van hun voortgang en hoe het doneren van de donateurs een verschil maken.


6. GoFundMe

fundraising apps- GoFundMe
Het Amerikaanse crowdfundingplatform GoFundMe is één van de populairste websites die individuen helpt om geld in te zamelen voor hun behoeften. De fondsenwerving app voor non-profitorganisaties van GoFundMe is gemakkelijk te gebruiken en heeft alle belangrijke functies voor het organiseren van een database. Van medische noodgevallen van individuen tot de liefdadigheidswerken van non-profitorganisaties, GoFundMe biedt iedereen de mogelijkheid om via de app voor fondsenwerving online geld in te zamelen. De fondsenwervings- en donatie-app GoFundMe biedt ook een fondsenwervingsgedeelte voor het verwerken online geld voor rekeningen en huurgelden. De optie van een visuele thermometer toont realtime de voortgang over het ingezamelde geld, die aan de gebruikers duidelijkheid over de donaties verschaft.


7. FundRazr

Fundraising Apps - Fundrazr

Het gratis crowdfunding- en online fondsenwervingsplatform FundRazr heeft ook een eigen fondsenwervingsapp voor zijn gebruikers. Het ondersteunt meer dan 200000 campagnes, waaronder non-profitorganisaties, persoonlijke fondsenwerving, maatschappelijk verantwoord ondernemen voor bedrijven enzovoort. Gebruikers kunnen onmiddellijk zonder veel complicaties hun campagnes starten en donaties ontvangen. De fondsenwerving app voor non-profitorganisaties van FundRaz helpt gebruikers om zinvolle campagnepagina’s te ontwerpen en fondsenwervers terugkerende donaties bedankjes te geven zoals t-shirts of ondertekende kaarten.


8. Charity Miles

fundraising apps- Charity Miles

Charity Miles is één van de beste websites met een fondsenwerving app voor non-profitorganisaties, die non-profitorganisaties hebben geholpen om met minder moeite donaties in te zamelen. Charity Miles is in feite een app waarmee gebruikers geld kunnen inzamelen voor goede doelen door activiteiten uit te voeren zoals hardlopen, fietsen of wandelen. Gebruikers kunnen ook hun eigen beloftepagina integreren waar hun vrienden hen kunnen sponsoren, zelfs als ze niet aan een marathon of een race meedoen. Het delen van de details van de liefdadigheidsmiles op de sociale media is ook erg productief omdat mensen van allerlei fysieke activiteiten houden. De fitnesstracker van Charity Miles is ook beschikbaar om je voortgang bij te houden en een soepele fondsenwervingservaring te hebben.


Tot slot

De opkomst van mobiele apps heeft het leven vanwege hun toegankelijkheid en gebruiksvriendelijke processen een stuk gemakkelijker gemaakt. Zodra je een crowdfundingplatform vertrouwt, is het eenvoudiger om gewoon de fondsenwervingsapp te downloaden en een inzamelingsactie te starten of je filantropische activiteiten te helpen groeien door aan anderen bij te dragen. De kunt besteden aan aardig zijn of donaties voor je kleine non profitorganisaties kunt inzamelen.

Geld Inzamelen voor Particulier en Goed Doel.

0% platformkosten, dus laten we beginnen.

Start inzamelingsactie

Maak een Eigen inzamelingsactie of een verbonden inzamelingsactie.

Eigen inzamelingsactie
Team en verbind geldinzamelingsactie

Hoe het werkt:
Als je een op zichzelf staande inzamelingsactie aanmaakt, vragen we je om de bankgegevens waar de donaties naar over mogen worden gemaakt.

Let op: de donaties worden maandelijks rond de 15e van de eerstvolgende maand overgemaakt.

Hoe het werkt:
Wanneer je een verbonden inzamelingsactie maakt, wordt deze gekoppeld aan een bestaande. De donaties worden uitbetaald aan deze ouderinzamelingsactie. Als je een gekoppelde inzamelingsactie wilt maken, ga je naar de pagina voor de inzamelingsactie voor ouders en klik je op de knop ‘Inzamelingsactie verbinden’.

Start inzamelingsactie Verbind inzamelingsactie
Eigen inzamelingsactie

Hoe het werkt:
Als je een zelfstandige inzamelingsactie maakt, worden de donaties op je bankrekening gestort.

Let op: giften worden maandelijks overgemaakt rond de 15e van de volgende maand.

Start inzamelingsactie

Team en verbind geldinzamelingsactie
Hoe het werkt:
Wanneer je een verbonden inzamelingsactie maakt, wordt deze gekoppeld aan een bestaande. De donaties worden uitbetaald aan deze ouderinzamelingsactie. Als je een gekoppelde inzamelingsactie wilt maken, ga je naar de pagina voor de inzamelingsactie voor ouders en klik je op de knop ‘Inzamelingsactie verbinden’.
Verbind inzamelingsactie
Hulp nodig? Neem contact op!

We zullen u helpen beslissen welke optie het beste bij u past.

Neem contact op
Hulp nodig? Neem contact op!

We zullen u helpen beslissen welke optie het beste bij u past.

Neem contact op

Donatie Crowdfunding Platform in Europa. Whydonate is een wereldwijd fondsenwervingsplatform dat doelen op een efficiënte, relevante en plezierige manier verbindt met donateurs. We proberen het beste internationale fondsenwervingsplatform ter wereld te creëren voor individuen, ngo’s en bedrijven. We doen dit door de nieuwste fondsenwervingsfuncties aan te bieden.

linkedin
LinkedIn
twitter
Twitter
email
Email
link
Website