WhyDonate logo

Crowdfunding Apps voor Nonprofit Organisaties – Bovenkant 8 Crowdfunding Apps voor Inzamelingsacties 

Fondsenwerving Apps voor Non-Profitorganisaties

0% Platformkosten, Je Kunt Gelijk Beginnen

Mobiele telefoons en tablets zijn geweldige handheld apparaten die tot zoveel meer in staat zijn dan alleen telefoongesprekken, spelletjes en selfies. Tegenwoordig richten mensen zich meer op hun mobiele gadgets dan op face-to-face gesprekken. Niet dat we dat soort samenleving aanmoedigen, maar we willen graag iets maken van die gewoonte. Als crowdfunding platform begrijpt WhyDonate de complexiteit van de inspanningen die gepaard gaan met een fondsenwerver. Daarom hebben we een aantal speciaal geselecteerde mobiele fondsenwervende apps, niet alleen voor nonprofit organisaties, maar voor iedereen die wil bijdragen aan een zaak die iemands leven kan veranderen.

Geef Jouw Non-Profitorganisatie De Kracht Van WhyDonate. Begin Vandaag Nog Je Inzamelingsactie!


Crowdfunding Apps – Onze Topkeuzes

Nu het crowdfundingveld sterk is geëvolueerd en er vaak transparantie is bij persoonlijke fondsenwervende websites, moeten we allemaal inzicht krijgen in ons leven en onze houding daartegen verbeteren. Mensen kunnen elkaar helpen vanuit verschillende delen van de wereld via hun elektronische apparaten. Maar mobiele telefoons en tablets zijn populairder geworden vanwege hun draagbaarheidsvoordelen.

Hier komen we binnen om je de beste fondsenwervende apps aan te bevelen, zodat je niet dezelfde tijd hoeft te besteden aan onderzoek als wij, en je je direct kunt richten op het verspreiden van vriendelijkheid en het vervullen van een behoefte die voor jou noodzakelijk is.


Wat is de Beste Crowdfunding app voor Fondsenwervers?

Elke app die we hier hebben gepresenteerd, is uniek op zijn eigen manier en ondersteunt alle besturingssystemen voor een probleemloze ervaring. Laten we dus de fondsenwervende apps voor je crowdfunding reis verkennen door licht te werpen op de beste fondsenwervende softwareproducten!

Fondsenwerving-apps


1.WhyDonate

Fundraising Apps - WhyDonate Logo
Van geld inzamelen voor de gezondheidszorg tot crowdfunding voor muziek, WhyDonate omarmt allerlei soorten inzamelingsacties met open armen. Als één van Europa’s toonaangevende websites voor online donaties stelt WhyDonate je in staat om geld in te zamelen voor doelen zoals bijvoorbeeld het milieu, begrafenissen of sport. Met een donateursdatabase van meer dan 350.000 rekent WhyDonate 0% transactiekosten en geen extra abonnementskosten aan haar gebruikers voor online fondsenwerving.

Met WhyDonate kunnen gebruikers hun eigen aangepaste branding en content aan inzamelingsacties, donatie formulieren, e-mails en aangepaste donatiepagina’s toevoegen. En raad eens? Gebruikers kunnen dit allemaal doen door de mobiele app van WhyDonate te downloaden en kunnen zo hun activiteiten efficiënt volgen. Met de fondsenwerving app voor nonprofit organisaties van WhyDonate kunnen gebruikers naadloze ervaringen hebben terwijl ze crowdfunden voor hun doelen.


2. Fundly

Fundraising Apps - Fundly

Een ander geweldig platform, Fundly, staat bekend om zijn online fondsenwervingsproces. Fundly heeft een fondsenwerving app die het crowdfunding platform aan nonprofit organisaties, liefdadigheidsinstellingen, clubs, scholen en individuen aanbiedt om donaties voor hun doel in te zamelen. De app biedt toegang tot een brede inzamelingscategorie, die beschikbaar is voor nonprofit organisaties en particulieren. Fundly biedt ook de mogelijkheid om geld in te zamelen voor doelen zoals creatieve projecten, reizen of bruiloften. De mobiele fondsenwerving app voor nonprofit organisaties van Fundly is uitstekend geschikt voor crowdfunding, die is geïntegreerd is in sociale netwerken en om constant contact vraagt. De online donatiepagina’s van de Fundly-app is gemakkelijk te gebruiken en biedt geweldige opties, zoals het bedanken van de donateurs en het afspelen van YouTube-video’s voor de gebruikers via mobiele apparaten.


3. Givelify

Fundraising Apps - Givelify

De Givelify-app voor donaties is één van de krachtigste apps om geld in te zamelen voor het initiëren of het doen van donaties met je mobiel aan een goed doel. De populariteit van donaties aan liefdadigheid via Givelify is uitstekend omdat de belangrijkste functies die snel en haalbaar werken. Met de onmiddellijke donatiebevestiging en volledige donatiegeschiedenis kunnen gebruikers gratis en gemakkelijk via deze fondsenwerving apps donaties voor nonprofit organisaties of een goed doel inzamelen.


4. Facebook Fundraisers

Fundraising Apps - Facebook fundraser
Laten we duidelijk zijn, Facebook is geen crowdfundingplatform dat zich toelegt op fondsenwerving. Maar met de eenvoudige fondsenwerving apps voor nonprofit organisaties Facebook Fundraisers kun je wel een inzamelingsactie starten. Facebook promoot bepaalde doelen en gebruikers kunnen die doelen ondersteunen door niets anders te doen dan in te loggen op hun Facebook-accounts en te doneren aan die goede doelen. Als je een organisatie bent en je wilt je inzamelingsactie via Facebook starten, dan kan dat ook heel eenvoudig door hele gemakkelijke en eenvoudige stappen te volgen. Bovendien biedt Facebook voor een soepel gebruik een eigen donatieknop.


5. Coin Up

Fundraising Apps - Coin Up
Met de fondsenwerving apps voor nonprofit organisaties Coin Up kunnen gebruikers van dit online platform kiezen voor terugkerende donaties aan nonprofit organisaties. Coin Up heeft zijn unieke wisselgeldoptie bij het doen van donaties en stelt de fondsenwervers in staat hun donateurs te bedanken door middel van aangepaste bedankmomenten. Coin up biedt zijn relaties ook een overzicht van hun voortgang en hoe het doneren van de donateurs een verschil maken.


6. GoFundMe

fundraising apps- GoFundMe
Het Amerikaanse crowdfundingplatform GoFundMe is één van de populairste websites die individuen helpt om geld in te zamelen voor hun behoeften. De fondsenwerving app voor nonprofit organisaties van GoFundMe is gemakkelijk te gebruiken en heeft alle belangrijke functies voor het organiseren van een database. Van medische noodgevallen van individuen tot de liefdadigheidswerken van nonprofit organisaties, GoFundMe biedt iedereen de mogelijkheid om via de app voor fondsenwerving online geld in te zamelen. De fondsenwervings- en donatie-app GoFundMe biedt ook een fondsenwervingsgedeelte voor het verwerken online geld voor rekeningen en huurgelden. De optie van een visuele thermometer toont realtime de voortgang over het ingezamelde geld, die aan de gebruikers duidelijkheid over de donaties verschaft.


7. FundRazr

Fundraising Apps - Fundrazr

Het gratis crowdfunding- en online fondsenwervingsplatform FundRazr heeft ook een eigen fondsenwervingsapp voor zijn gebruikers. Het ondersteunt meer dan 200000 campagnes, waaronder nonprofit organisaties, persoonlijke fondsenwerving, maatschappelijk verantwoord ondernemen voor bedrijven enzovoort. Gebruikers kunnen onmiddellijk zonder veel complicaties hun campagnes starten en donaties ontvangen. De fondsenwerving app voor nonprofit organisaties van FundRaz helpt gebruikers om zinvolle campagnepagina’s te ontwerpen en fondsenwervers terugkerende donaties bedankjes te geven zoals t-shirts of ondertekende kaarten.


8. Charity Miles

fundraising apps- Charity Miles

Charity Miles is één van de beste websites met een fondsenwerving app voor nonprofit organisaties, die nonprofit organisaties hebben geholpen om met minder moeite donaties in te zamelen. Charity Miles is in feite een app waarmee gebruikers geld kunnen inzamelen voor goede doelen door activiteiten uit te voeren zoals hardlopen, fietsen of wandelen. Gebruikers kunnen ook hun eigen beloftepagina integreren waar hun vrienden hen kunnen sponsoren, zelfs als ze niet aan een marathon of een race meedoen. Het delen van de details van de liefdadigheidsmiles op de sociale media is ook erg productief omdat mensen van allerlei fysieke activiteiten houden. De fitnesstracker van Charity Miles is ook beschikbaar om je voortgang bij te houden en een soepele fondsenwervingservaring te hebben.


Crowdfunding App FAQ’s

 

Kun je Geld Inzamelen voor een app via Crowdfunding?

Absoluut! Bij WhyDonate geven we je de kracht om geld in te zamelen voor je app en je innovatieve ideeën tot leven te brengen. Ons platform is ontworpen om een breed scala aan projecten te ondersteunen, inclusief app-ontwikkeling. Begin vandaag nog met je campagne en maak gebruik van de kracht van crowdfunding.

Welk Crowdfunding Platform is Gratis?

WhyDonate is het antwoord! We zijn trots op het feit dat we een gratis crowdfunding platform zijn, waardoor je geld kunt inzamelen voor je projecten zonder je zorgen te maken over platformkosten. Onze toewijding is om jouw doelen te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je inzamelingsinspanningen zo effectief mogelijk zijn.

Hoe Word je Betaald via Crowdfunding?

Wanneer je WhyDonate gebruikt voor crowdfunding, worden de opgehaalde gelden veilig via ons platform verzameld. Zodra je campagne succesvol eindigt, worden de ingezamelde gelden overgemaakt naar je aangewezen betaalrekening. We hechten waarde aan transparantie en zorgen ervoor dat je de gelden die je hebt opgehaald op een betrouwbare en tijdige manier ontvangt.

Is het Moeilijk om Crowdfunding te Krijgen?

Succes met crowdfunding kan variëren op basis van factoren zoals de uniciteit van je project, het bereik van je campagne en je communicatiestrategie. Hoewel het inspanning kan vergen, staat WhyDonate klaar om je de tools, ondersteuning en het platform te bieden om je kansen op succes te maximaliseren. Stel een overtuigende campagne op, deel je verhaal en betrek je netwerk om je crowdfundingpotentieel te vergroten.

Welk percentage neemt crowdfunding in?

Bij WhyDonate geloven we in het bieden van de beste waarde voor je inspanningen bij fondsenwerving. We bieden een platform zonder platformkosten en streven ernaar om de transactiekosten zo laag mogelijk te houden, zodat je het grootste deel van de gelden die je hebt opgehaald behoudt. Jouw succes is onze prioriteit en we zijn toegewijd aan het helpen bereiken van je fondsenwervingsdoelen.


Tot slot

De opkomst van mobiele apps heeft het leven vanwege hun toegankelijkheid en gebruiksvriendelijke processen een stuk gemakkelijker gemaakt. Zodra je een crowdfundingplatform vertrouwt, is het eenvoudiger om gewoon de fondsenwervingsapp te downloaden en een inzamelingsactie te starten of je filantropische activiteiten te helpen groeien door aan anderen bij te dragen. De kunt besteden aan aardig zijn of donaties voor je kleine non profit organisaties kunt inzamelen.

Klaar Om Je Non-Profit Naar Een Hoger Niveau Te Tillen? Begin Met Inzamelen Via WhyDonate En Bereik Je Doelen.

Geld Inzamelen voor Particulier en Goed Doel.

0% platformkosten, dus laten we beginnen.

Donatie Crowdfunding Platform in Europa. WhyDonate is een wereldwijd fondsenwervingsplatform dat doelen op een efficiënte, relevante en plezierige manier verbindt met donateurs. We proberen het beste internationale fondsenwervingsplatform ter wereld te creëren voor individuen, ngo’s en bedrijven. We doen dit door de nieuwste fondsenwervingsfuncties aan te bieden.

instagram logo
twitter