Crowdfunding Natuur – De Beste Fondsenwervende Ideeën

Crowdfunding Natuur

0% platformkosten, dus laten we beginnen.

Start inzamelingsactie

Maak een Eigen inzamelingsactie of een verbonden inzamelingsactie.

Eigen inzamelingsactie
Team en verbind geldinzamelingsactie

Hoe het werkt:
Als je een op zichzelf staande inzamelingsactie aanmaakt, vragen we je om de bankgegevens waar de donaties naar over mogen worden gemaakt.

Let op: de donaties worden maandelijks rond de 15e van de eerstvolgende maand overgemaakt.

Hoe het werkt:
Wanneer je een verbonden inzamelingsactie maakt, wordt deze gekoppeld aan een bestaande. De donaties worden uitbetaald aan deze ouderinzamelingsactie. Als je een gekoppelde inzamelingsactie wilt maken, ga je naar de pagina voor de inzamelingsactie voor ouders en klik je op de knop ‘Inzamelingsactie verbinden’.

Start inzamelingsactie Verbind inzamelingsactie
Eigen inzamelingsactie

Hoe het werkt:
Als je een zelfstandige inzamelingsactie maakt, worden de donaties op je bankrekening gestort.

Let op: giften worden maandelijks overgemaakt rond de 15e van de volgende maand.

Start inzamelingsactie

Team en verbind geldinzamelingsactie
Hoe het werkt:
Wanneer je een verbonden inzamelingsactie maakt, wordt deze gekoppeld aan een bestaande. De donaties worden uitbetaald aan deze ouderinzamelingsactie. Als je een gekoppelde inzamelingsactie wilt maken, ga je naar de pagina voor de inzamelingsactie voor ouders en klik je op de knop ‘Inzamelingsactie verbinden’.
Verbind inzamelingsactie
Hulp nodig? Neem contact op!

We zullen u helpen beslissen welke optie het beste bij u past.

Neem contact op
Hulp nodig? Neem contact op!

We zullen u helpen beslissen welke optie het beste bij u past.

Neem contact op

Geld inzamelen voor goede doelen, die zich inzetten voor en duurzame oplossingen, wat is zowel leuk als belangrijk. De natuur is mooi en het is onze plicht om haar pracht te behouden. We moeten ons milieu beschermen, want alleen zo kunnen we er ook nog in de toekomst van genieten. Nu klimaatverandering één van de grootste problemen ter wereld is, moet iedereen de handen ineen slaan om de klimaatverandering te bestrijden en om de veiligheid van ons milieu te kunnen waarborgen.

Liefdadigheid voor doelen die zich inzetten voor een beter milieu of acties om geld in te zamelen voor het milieu lijkt misschien niet urgent, maar het is wel één van de belangrijkste zaken die op dit moment meer aandacht nodig heeft dan wat dan ook in de wereld. Veel non-profitorganisaties werken op dit moment aan milieukwesties en daarom hebben wij een aantal unieke ideeën voor liefdadigheidsinstellingen op het gebied van een beter en duurzamer milieu, die je gemakkelijk eens kunt uitproberen.

Crowdfunding Natuur – De 9 Beste Fondsenwervende Ideeën


1. Ga voor groen 

Ja, dit ligt voor de hand, maar om eerlijk te zijn besteedt niet iedereen evenveel aandacht aan dit onderwerp. De ontbossing heeft enorme gevolgen omdat het ons ecosysteem verstoort. Niet alleen het ecosysteem, maar ook de uitstoot van broeikasgassen heeft een grote impact op ons leven. Zuurstof is één van de meest essentiële onderdelen om ons in leven te houden, dus begin met het planten van bomen voordat het te duur wordt.

Start je eigen inzamelingsactie campagne of crowdfunding natuur voor het planten van een aantal bomen door je, indien mogelijk, aan te sluiten bij organisaties en scholen in de buurt. Zoek naar parken of bossen om de missie te starten en zoek de hulp van kwekerijen in de buurt door ze te vragen of ze voor een duurzame toekomst wat planten kunnen doneren.

environmental charities - planting trees


2. Milieuvriendelijke verkoop 

Bijna elke dag zien we nieuws van over de hele wereld over hoe bepaalde afvalstoffen een cruciale rol spelen bij het in gevaar brengen van zowel land- als oceaandieren. Door het veelvuldig gebruik van plastic producten zijn er veel ziektes bij zoogdieren en vogels ontstaan. In de oceaan wordt plastic in de magen van oceaandieren gevonden, wat vaak de oorzaak van hun dood is.

Aangezien afval zoals plastic niet kan worden gerecycleerd, heeft een dergelijke plasticvervuiling ook schadelijke gevolgen voor de dieren in het wild, mariene habitats en het menselijk leven.

De giftige chemicaliën, die uit dergelijke soorten afval vrijkomen, hebben schadelijke effecten op mensen en kunnen bijvoorbeeld kanker, geboorteafwijkingen of een verminderde weerstand veroorzaken. Daarom kan het promoten van duurzame en gerecycleerde producten of een crowdfunding natuur een van die geweldige ideeën zijn om geld voor goede doelen, die zich inzetten voor het milieu, in te zamelen. Dit soort liefdadigheidsinstellingen voor milieubescherming kunnen zowel het ecosysteem als de levende wezens op onze planeet ten goede komen.

environmental charities - ecofriendly sale


3. Sorteer om te recyclen

Wanneer we het hebben over ideeën voor fondsenwerving voor milieuvriendelijke liefdadigheidsinstellingen, kan de meeste nadruk worden gelegd op het recyclen van producten. Recyclen helpt om een afvalstof optimaal te benutten en het vermindert de milieu-impact op levende wezens.

Dergelijke afvalbeheerpraktijken kunnen gunstig voor het wereldwijde ecosysteem zijn. recyclen kan ook heel zuinig en duurzaam zijn. Niet alleen het recyclen van reguliere producten, maar ook het recyclen van elektronische apparatuur/producten kan een grote impact op het milieu hebben.

Organiseer een recyclingevenement waar mensen bepaalde producten voor recycling kunnen doneren en een deel van de gerecycleerde producten kunnen kopen, wat een uitstekend idee voor een liefdadigheidsinstelling, die zich inzet voor het milieu, kan zijn.

Environmental Charity - recycle away


4. Inzamelingsactie van tweedehands boeken 

Veel mensen lezen graag en hebben thuis een aantal boeken. Vraag mensen om boeken, die ze niet per se willen bewaren, te doneren. Organiseer een boekenverkoop en informeer de kopers over het milieuvriendelijke goede doel.

Gebruik het geld voor een bepaald doel dat verband houdt met een liefdadigheidsinstelling, die zich inzet voor het milieu of een crowdfunding natuur. Sta de donateurs toe om, zelfs als ze geen boeken willen kopen, aan het goede doel te kunnen doneren.

environmental charities - Book selling


5. Inzamelingsactie voor het opruimen van afval 

Gewoon beginnen met het schoonmaken van de omgeving door schoonmaakattributen te gebruiken, kan een goede start voor milieuvriendelijke liefdadigheidsinstellingen zijn. Dergelijke ideeën voor een fondsenwerving voor liefdadigheidsinstellingen, die zich voor het milieu inzetten, zijn activiteiten in de gemeenschap die met de hulp van een groep kunnen worden gedaan.

Denk aan het rapen van plastic en het verzamelen van papier. Werk samen met organisaties in de buurt en organiseer een liefdadigheidsevenement dat mensen aanmoedigt om afval en plasticvervuiling tegen te gaan. Vraag een kleine vergoeding aan de vrijwilligers, die zich bij het goede doel tegen plasticvervuiling, niet-duurzame landpraktijken en watervervuiling kunnen aansluiten. Je kunt ook om fondsen te werven schoonmaakacties op stranden of wegen organiseren.

environmental charities - clean up


6. Brandstofvrije inzamelingsactie

We weten allemaal hoe ernstig de luchtvervuiling kan zijn. De schadelijke effecten van de uitlaatgassen, die uit voertuigen komen, kunnen ernstige schade veroorzaken, zoals aandoeningen aan de luchtwegen, hartfalen en verschillende vormen van kankers. Dergelijke levensbedreigende ziekten worden door de aanzienlijke hoeveelheid stikstofoxiden en koolmonoxiden afkomstig van het dagelijkse verkeer veroorzaakt.

Fietsen is dus een milieuvriendelijke vervoersoptie om luchtvervuiling tot op zekere hoogte te beheersen. Organiseer een fietsevenement en maak het leuk. Informeer mensen over de schadelijke effecten van luchtvervuiling en bevorder ook een gezonde levensstijl door de voordelen van fietsen uit te leggen. Vraag een kleine vergoeding voor deelname aan de fietstocht en zamel geld in voor goede doelen, die zich inzetten voor het milieu of crowdfunding natuur.

Environmental Charity - fuel free


7. Zelf papier maken

Heb je ooit zelf papier gemaakt? Dit is één van de meest opwindende ideeën om geld voor milieuvriendelijke liefdadigheidsinstellingen in te zamelen en waarbij je mensen kunt helpen om iets kunstzinnigs te leren. Organiseer een doe-het-zelf sessie voor het maken van papier en gebruik gerecycleerd of gebruikt papier om op een goedkope manier gloednieuw papier te maken. Gebruik oude bonnen, ongewenste reclamefolders of kladpapiertjes om nieuw papier te maken.

Je kunt mensen vragen om wat geld aan liefdadigheidsinstellingen, die zich inzetten voor het milieu te doneren en geef ze een optie om dit handgemaakte papier tegen een redelijke prijs te kopen om zo geld voor een milieudoel in te zamelen.

environmental charities - handmade paper


8. Ecotoerisme voor natuur en milieu goede doelen

 

Ecotoerisme is een milieuvriendelijke manier om de natuur te ontdekken. Organiseer een tocht naar kwetsbare en ongerepte gebieden waarbij verantwoord wordt gereisd, ter ondersteuning van het natuurbehoud en het observeren van flora en fauna. Laat de deelnemers tijdens deze rondleiding een geldbedrag doneren en leer hen vriendelijk te zijn voor het milieu.

Dit soort reiservaringen zijn een van de beste ideeën voor milieuvriendelijke liefdadigheidsinstellingen. Dit zal toeristen ook aanmoedigen om het bewustzijn voor de verbetering van ons milieu te vergroten.

environmental charities - ecotourism


9. Crowdfunding natuur

Fondsenwerving via crowdfunding is tegenwoordig één van de meest voor de hand liggende mantra’s. Je kunt via crowdfunding campagnes veel ideeën opdoen en deze campagnes zelfs via social media kanalen promoten om zo een wereldwijd effect te hebben. Het gebruik van crowdfundingplatforms zoals Whydonate kan zeer effectief zijn voor goede doelen voor het behoud van het milieu. Het hebben van deze online liefdadigheidsinstellingen kan een beeld schetsen van de echte milieuproblemen en iedereen kan, overal ter wereld, doneren.

Wij geloven in duurzaam leven en wij willen niets liever dan onze planeet redden door de vervuiling van ons ecosysteem te beperken. Wij zullen of het nu om de regenwouden of de bergen gaat er alles aan doen om de frisheid van onze natuurlijke omgeving te behouden. Verder willen wij je ook aanmoedigen om jezelf te onderscheiden van de massa en de natuurlijke omgeving te respecteren. Veel crowdfunding particulier zijn fondsenwerving voor de omgeving

Geld Inzamelen voor Particulier en Goed Doel.

0% platformkosten, dus laten we beginnen.

Start inzamelingsactie

Maak een Eigen inzamelingsactie of een verbonden inzamelingsactie.

Eigen inzamelingsactie
Team en verbind geldinzamelingsactie

Hoe het werkt:
Als je een op zichzelf staande inzamelingsactie aanmaakt, vragen we je om de bankgegevens waar de donaties naar over mogen worden gemaakt.

Let op: de donaties worden maandelijks rond de 15e van de eerstvolgende maand overgemaakt.

Hoe het werkt:
Wanneer je een verbonden inzamelingsactie maakt, wordt deze gekoppeld aan een bestaande. De donaties worden uitbetaald aan deze ouderinzamelingsactie. Als je een gekoppelde inzamelingsactie wilt maken, ga je naar de pagina voor de inzamelingsactie voor ouders en klik je op de knop ‘Inzamelingsactie verbinden’.

Start inzamelingsactie Verbind inzamelingsactie
Eigen inzamelingsactie

Hoe het werkt:
Als je een zelfstandige inzamelingsactie maakt, worden de donaties op je bankrekening gestort.

Let op: giften worden maandelijks overgemaakt rond de 15e van de volgende maand.

Start inzamelingsactie

Team en verbind geldinzamelingsactie
Hoe het werkt:
Wanneer je een verbonden inzamelingsactie maakt, wordt deze gekoppeld aan een bestaande. De donaties worden uitbetaald aan deze ouderinzamelingsactie. Als je een gekoppelde inzamelingsactie wilt maken, ga je naar de pagina voor de inzamelingsactie voor ouders en klik je op de knop ‘Inzamelingsactie verbinden’.
Verbind inzamelingsactie
Hulp nodig? Neem contact op!

We zullen u helpen beslissen welke optie het beste bij u past.

Neem contact op
Hulp nodig? Neem contact op!

We zullen u helpen beslissen welke optie het beste bij u past.

Neem contact op

Donatie Crowdfunding Platform in Europa. Whydonate is een wereldwijd fondsenwervingsplatform dat doelen op een efficiënte, relevante en plezierige manier verbindt met donateurs. We proberen het beste internationale fondsenwervingsplatform ter wereld te creëren voor individuen, ngo’s en bedrijven. We doen dit door de nieuwste fondsenwervingsfuncties aan te bieden.

linkedin
LinkedIn
twitter
Twitter
email
Email
link
Website